Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 3, 3 oktober 2005

Nieuwsbrief 3, 3 oktober 2005

Beste Merlijnleden,

Repte ik in de vorige nieuwsbrief nog over de 17-0 van zondag 1, deze keer is het de beurt aan zaal 1 om een leuke uitslag neer te zetten. 18-2 winst in de beker tegen CAB/ORIM. Toch was het niet allemaal te mooi om waard te wezen. Zaterdag 1 moet helaas nog steeds wachten op de eerste punten (5-1 verlies bij VOAB) en ook Zaterdag 2 verloor de eerste punten van het seizoen, 2-2 “uit” bij Olympus 3. Dit kan ze (tijdelijk, gaan we maar vanuit) het lijstaanvoerderschap kosten. Op zondag winst van het tweede (2-4 uit tegen Noad 3) en het vierde (1-2 uit tegen Sarto 11) op de koplopers. Beide teams vinden aansluiting bij de top. Zaal 2 en de Dames waren vrij dit weekend.
Overige uitslagen:
Be Ready 1 - Zondag 1 0-2
SV Triborgh 3 – Zondag 3 4-2
Zaal 3 – Meli Boys 2 4-3

Harken!!!
Alle leden die wat langer bij Merlijn zitten weten bij het lezen van de kop al wat er nu gaat komen. Bier, bier, meer bier, nog meer bier, meest bier. Woensdag 9 november is het weer zover. Het jaarlijkse Merlijn Harkfestijn staat dan op het programma. Voor de mensen die het nog niet weten. Het gaat hierbij om ’s Nederlands beste bierestafette. In teams van vijf zal er gestreden worden om de beruchte gouden hark. Dus trommel alvast al je huisgenoten/vrienden/teamgenoten/vage kennissen op, vorm een team en win eeuwige roem, een gouden hark en een fust bier (te nuttigen op een zelf te kiezen avond in ons stamcafé de Boekanier) voor al je vrienden. Inschrijving zal binnenkort beginnen. Houdt dus goed onze website in de gaten. www.tsvvmerlijn.nl

Trainingen
Dames en heren, lang verwacht, en toch gekomen. Ik presenteer: een trainingsveld. Met ingang van aanstaande dinsdag zal er weer getraind kunnen worden op het veld bij het sportcentrum. Op de site staat het nieuwe rooster vermeld onder het kopje training. We hopen dat er zo een einde komt aan alle onduidelijkheid van de afgelopen weken en dat we nu in alle rust kunnen toewerken naar die kampioensschappen aan het einde van het seizoen.

Notulen ALV
De notulen van de 10e ALV zijn vandaag online gezet door ondergetekende. Let wel op dat je moet inloggen om ze te kunnen bezichtigen.

Mise en Place
Op zoek naar werk? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation. Uurloon begint bij €6,50. En dankzij een sponsorcontract verdient Merlijn ook nog voor elk uur dat jij werkt en steun je dus ook een beetje je favoriete club.
Gegevens Mise en Place Tilburg:
Heuvelring 216
5038 CL Tilburg
Tel. 0031-(0)13-5821500
E-mail: tilburg@mepmail.com
Contact: Paul Vosters

Nog steeds nieuwe leden gezocht
Hoewel nu bijna alle teams vol zitten is er met name bij Zondag 4 nog een tekort aan spelers. Ken of ben jij iemand die het leuk vindt om eens op recreatief niveau een balletje te trappen in het weekend, iemand die het sociale aspect van het studentenleven wel kan waarderen, iemand die niet altijd in het weekend thuis hoeft te zijn, kortom iemand die wel eens heel goed zou kunnen passen bij Merlijn. Laat hem dan een mailtje sturen naar info@tsvvmerlijn.nl en dan kan hij volgende week al beginnen!

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University