Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > Nieuwsbrief 10, 17 mei 2004

Nieuwsbrief 10, 17 mei 2004


Beste Merlijnleden,

Afgelopen zaterdag heeft zaterdag 1 uit tegen BVV-Caterpillar met 1-1 gelijk gespeeld. Dit was voldoende om door te gaan naar de volgende ronde van de nacompetitie. De volgende wedstrijd is a.s. donderdag uit tegen Internos.
Het zou leuk zijn dat tijdens deze belangrijke wedstrijden vele Merlijners langs de lijn staan om dit team aan te moedigen. Hierna volgen nog twee wedstrijden op 22 en 29 mei.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

ALV
Formatie van het bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Meimarkt
Weekendje Merlijn
GNSK
Barman sportcentrum

ALV
Woensdag om 20.30 uur is er een Algemene Leden Vergadering in de Boekanier. Als het goed is hebben alle leden een uitnodiging en een agenda van de vergadering per post gekregen. De notulen van vorige ALV zijn aan deze nieuwsbrief toegevoegd. Ook zijn ze snel te vinden op de site wanneer wat probleempjes zijn opgelost. Kom allemaal om je stem te laten horen en drink na de vergadering nog gezellig een drankje op het goede functioneren van de nieuwe bestuursleden.

Formatie van het bestuur
Afgelopen week is het nieuwe bestuur geformeerd. Het bestuur zal tijdens de ALV aan de leden worden voorgesteld. Rond oktober is er een nieuwe ALV. Mocht je gedurende het jaar meer willen weten over een bestuursfunctie bij Merlijn, kan je altijd een mailtje sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

Commissies
De meeste commissies worden voor de volgende bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen? Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie. Verder is de damescommissie ook nog op zoek naar vrouwen die volgend jaar de competitie en de activiteiten willen regelen. Heb je interesse stuur een mailtje naar damesmerlijn@hotmail.com

Competitievoetbal
Waarschijnlijk heeft Merlijn volgend jaar nog een p䡲 teams erbij. Daar zijn nog heel wat competitiespelende leden voor nodig. Trainingsleden die graag competitie bij Merlijn willen gaan spelen moeten de overschrijvingsdatum van 31 mei in de gaten houden. Voor die tijd moet je overgeschreven zijn anders ben je niet speelgerechtigd. Dit overschrijven kan gedaan worden door een overschrijvingsformulier te laten tekenen door je oude club en je nieuwe club. Wil je graag overschrijven en heb je meer informatie nodig, stuur dan een mailtje naar mariekevansambeeck@hotmail.com. Dit geldt ook voor niet speelgerechtigde Merlijnleden.

Meimarkt
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar goede idee’¬voor activiteiten of spellen of etenswaar dat aan de voorbijgangers kan worden aangeboden.

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

GNSK
Op 27, 28 en 29 Mei vindt het GNSK plaats. Dit jaar wordt dit evenement in Tilburg gehouden. Van Tilburg mogen er 2 mannenteams en 1 vrouwenteam meedoen. Merlijn zorgt voor de spelers. Het vrouwenteam is al helemaal compleet. Bij de mannen zijn nog niet voldoende aanmeldingen. Jan van de Vooren heeft al een mailtje rond laten gaan, waarop weinig reacties zijn gekomen. Wie van de mannen heeft zin om lekker 2 dagen te voetballen, samen gezellig te eten en te feesten. De kosten bedragen 29 euro. De helft van deze kosten kunnen verhaald worden op Pendragon. Daarvoor krijg je twee dagen eten en toegang tot het grote feest in het Willem II stadion. Meer informatie is ook te vinden op de Pendragon site. Heb je interesse om mee te doen stuur dan snel een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Pendragon zoekt ook nog vrijwilligers die allerlei activiteiten verrichten tijdens deze drie dagen. Wat je allemaal kan doen is ook weer op de pendragon site te vinden. Als vrijwilliger krijg je ook gewoon eten en een vrijkaartje voor het feest in het Willem II stadium. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar pendragon@uvt.nl.

Barman sportcentrum
Het sportcentrum is op zoek naar nieuwe barmannen voor de sportkantine. Interesse? Meer informatie is te halen bij de mannen achter de bar.

Groeten,

Secretaris der TSVV MerlijnBrandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University