Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > Nieuwsbrief 9, 4 mei 2004

Nieuwsbrief 9, 4 mei 2004

Beste Merlijn leden,

Bedankt voor de grote belangstelling voor de wedstrijden van vorig weekend. Helaas heeft zondag 1 de nacompetitie niet gehaald en is het ook voor zondag 3 einde verhaal, nadat Ons Vios op eigen terrein Merlijn een overwinning afdwong. Nu is het dan ook de beurt aan zaterdag 1 die nog steeds meedingt naar promotie. Het zou erg leuk zijn als er tijdens de wedstrijden in de nacompetitie veel Merlijnleden langs de lijn staan om de mannen aan te moedigen. Iedereen heeft toch wel zin in een feestje, niet? Over de wedstrijden is nog niet veel bekend. Stefan van de Ruit houdt ons op de hoogte via de site. Onder algemeen staat het kopje nacompetitie zaterdag en daar zijn de wedstrijddagen te vinden.
Zaterdag 15 mei wordt er in ieder geval uit tegen BVV gespeeld.

In deze nieuwsbrief komen nog de volgende zaken aan bod:
P.I.O.T.-toernooi
GNSK
ALV
Bestuur
Meimarkt
Weekendje
Wedstrijden Nederlands Elftal
Wedstrijdformulieren

P.I.O.T-toernooi
Morgen 5 mei vindt er een voetbaltoernooi plaats op de voetbalvelden van Olympus. Dit initiatief komt van het herensipuut P.I.O.T. van Plato. Het toernooi begint om 12.00 uur. Er is voor Merlijn zowel een heren als een vrouwenteam opgegeven. Gedurende de hele dag is er muziek van een aantal dj?s en Tilburgse bekenden komen hun liedjes ter gehore brengen op een podium. Verder is er ?s avonds een BBQ en gaat het feest tot diep in de nacht door. Heb je morgen nog niks te doen en lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan een mail naar dbaks@hotmail.com (mannen) of naar damesmerlijn@hotmail.com (dames). De kosten voor de gehele dag bedragen 11 euro en kunnen bij aankomst betaald worden.

GNSK
Vanuit Merlijn wordt er een wedstrijdcommissie voetbal geleverd aan het GNSK. Merlijn is dus eigenlijk de baas naast het veld, maar we willen natuurlijk ook de baas in het veld zijn, dus zijn wij op zoek naar jongens en dames die mee willen doen aan dit geweldige evenement.
Voor de inschrijving betaal je 29 euro, waarvan naar verluidt Pendragon de helft
subsidieerd, dus betaal je 14,50 per persoon. Hier krijg je wel de volgende
dingen voor terug:
- toegang tot de 2 feesten in het willem II stadion (donderdag en vrijdag)
- je kan overnachten op de camping
- je krijgt ontbijt, lunch en avondeten 2 dagen
Voor de dames is het voetbaltoernooi alleen op vrijdag 28 mei. Voor de heren is
het voetbaltoernooi op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Er wordt gespeeld bij ons
vios en de finale wordt in het willem II stadion gespeeld!!
Op vrijdag zullen de wedstrijden om ong. 09.00 beginnen en dit zal tot ong.
17.30 duren. OP zaterdag beginnen de heren net zo vroeg en zal er tot 13.00 bij
Ons Vios gespeeld worden en om 13.30 zal de finale in het Willem II stadion
beginnen.
Voor de jongens die mee willen doen is er de mogelijkheid om tot het GNSK te
blijven trainen. Op welke dagen dit zal gebeuren is nog niet helemaal duidelijk,
maar zal snel worden gecorrespondeerd.
Ga bij je voetbalmaten langs en maak ze warm voor dit mooie evenement. Je kan
jezelf of meerder mensen opgeven bij Dennis Mallant (ddmallant@hotmail.com)!!,
vermeld even je registratienr UVT of HBO (als je die hebt) en positie in het
veld.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. De uitnodiging voor deze vergadering evenals de agenda worden binnenkort bij je thuisbezorgd.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook nog steeds op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Meimarkt:
Op 30 mei vindt er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag.
Aangezien gebleken is dat het lastig wordt om bruikbare spullen te verzamelen is het bestuur op zoek naar creatieve idee’¬ voor het gebruik van de kraam. Denk jij dat Merlijners b.v. pannekoeken moeten bakken en die dan verkopen of heb je een beter plan om wat geld voor de kas bij elkaar te krijgen? Laat het ons weten: tsvvmerlijn@uvt.nl

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Wedstrijden Nederlands Elftal
Hebben jullie allemaal al de EK-poule ingevuld? Deze is te verkrijgen bij Daan Baks of gewoon op de site. Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd in een doos op het sportcentrum. De wedstrijden worden natuurlijk extra spannend als je de uitslagen voorspeld hebt. De Boekanier heeft tijdens de EK-periode een groot scherm ophangen. Het leek het bestuur een leuk idee om met z?n allen de wedstrijden van het Nederlands elftal daar te gaan kijken. Dus 15 en 23 juni zijn wij in ieder geval bij de Boekanier te vinden. Neem al je vrienden en huisgenoten mee en vier samen met je teamgenoten een leuk feestje in de Boekanier!

Wedstrijdformulieren
Het seizoen is weer voor bijna alle teams afgelopen. Ik wil graag alle ingevulde wedstrijdformulieren verzamelen en ze bundelen zodat de statistieken weer bijgewerkt kunnen worden. Hier heb ik wel jullie hulp voor nodig. Niet alle formulieren lagen op het sportcentrum, bij Sarto, Broekhoven en Stefan in zijn auto. Dus als iemand nog een wedstrijdformulier thuis heeft liggen, zoek deze dan even op en laat hem op het sportcentrum in het postvakje achter.

groeten,

Secretaris der TSVV MerlijnBrandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University