Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > Nieuwsbrief 8, 21 april 2004

Nieuwsbrief 8, 21 april 2004

Beste Merlijnleden,

Komend weekend wordt een erg spannend weekend voor zowel de teams zondag 1 als zondag 3. Nadat afgelopen zaterdag het team zaterdag 1 zich bij NOAD geplaatst heeft voor nacompetitie, is komende zondag de beurt aan zondag 1. Zondag 3 speelt tegen Ons Vios voor het kampioenschap en kan alle support dus zeker gebruiken. Het zou leuk zijn dat tijdens deze laatste twee competitiewedstrijden van dit seizoen vele Merlijners langs de lijn staan om deze twee teams aan te moedigen.

12.00 uur:
Ons Vios- TSVV Merlijn 3
Het Zuiderpark, Tatraweg 11

14.30 uur:
Essche boys- TSVV Merlijn 1
Gemeentelijk sportpark, Witvensedijk 2

Vanaf 20.30 vindt er zondag ook een feestje in de Boekanier plaats ter gelegenheid van de seizoensafsluiting van de reguliere competitie.
Dus kom allemaal naar de Boekanier en vier het succes van TSVV Merlijn van afgelopen seizoen mee.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

Quizavond
Excuses vanuit het bestuur
ALV
Bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Merchandising
Meimarkt
Weekendje Merlijn
Trouwen+ 1e baby

Quizavond
Bij deze nog een laatste oproep voor vanavond. Vanaf 19.30 uur wordt door de activiteitencommissie een quiz gehouden in de Boekanier. Er worden vragen gesteld over allerlei voetbalitems als wel de historie van onze vereniging. Deze quiz wordt voor de Champions League wedstrijd gehouden. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van te voren op te geven. Dus heb je vanavond nog niks te doen, kom dan even bij de Boekanier langs.

Excuses vanuit het bestuur
Vorige week is er door een van de competitieleden van Merlijn een mailtje, dat geen betrekking heeft op voetbal of andere verenigingszaken, gestuurd naar alle leden. Het bestuur biedt hiervoor haar excuses aan en zal zorgen dat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. De individuele leden zijn niet meer in staat persoonlijk een mailtje te sturen. Heb je iets interessantst aan de leden van de vereniging te melden, stuur dan een mailtje met deze informatie erin naar tsvvmerlijn@uvt.nl of mariekevansambeeck@hotmail.com. Deze informatie kan dan worden opgenomen in een nieuwsbrief.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. Meer informatie volgt nog.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling.
Willen de competitieleden aangeven op het formulier dat ze gekregen hebben wat ze volgend jaar gaan doen en bij welk team ze eventueel willen spelen en dit formulier daarna bij de persoon inleveren van wie ze hem gekregen hebben? Alvast bedankt.

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op. De trui is te verkregen bij Jasper Schramade voor 30 euro

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Trouwen+ 1e baby
Ja ja, het is eindelijk zo ver?. De eerste baby van een speler van Merlijn gaat geboren worden en de gelukkige vader is Ricardo Washington van zaterdag 1. Voor het zover is gaat hij eerst op maandag 26 april trouwen. Iedereen die hem wil feliciteren kan dat doen op het volgend adres: van de Coulsterstraat 50, 5021 BM Tilburg.
Ricardo namens het bestuur alvast van harte gefeliciteerd.

Groeten,

Sectretaris van TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University