Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 7, 9 april 2004

nieuwsbrief 7, 9 april 2004

Beste Merlijners,

Hier is dan weer een nieuwsbrief. De volgende punten komen vandaag aan bod:

Bestuur
Redactie
Competitie voetvallen bij Merlijn
Merchandising
Meimarkt
Weekendje
Pasfoto
Werken bij Mise en Place
Jeugdtrainer bij Broekhoven

Bestuur
In mei/juni vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling. Wil je het liefst met je vrienden ballen

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op.

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Pasfotos
Om de kortingspas van de Boekanier, Pakhuis en Wilkinsport te krijgen, kan nog steeds een pasfoto worden ingeleverd bij Daan Baks: DBaks@hotmail.com

Merlijners bij Mise en Place:
Weer geen geld? Heb je geen leuk en afwisselend werk? Meld je dan aan bij Mise en Place. Je kan bij Mise en Place 9 euro per uur verdienen en werken wanneer het jou uitkomt! Ideaal als je weer een keer geen geld hebt. Bovendien krijgt Merlijn voor elk uur dat jij werkt 0,45 euro. Met werken voor Mise en Place vul je dus niet alleen je eigen portemonnee maar draag je ook een steentje bij aan het welvaren van Merlijn. Ga eens langs bij Mise en Place en ik weet zeker dat je niet meer anders wilt.

Heuvelring 216
013-5821500

dan kunnen die natuurlijk ook bij Merlijn komen. Het valt altijd wel te regelen dat jullie dan samen in 1 team komen te spelen! Dus haal snel een overschrijvingsformulier bij een van de bestuursleden!!

Jeugdtrainer bij Broekhoven
Voetbalvereniging Broekhoven is op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer. Als iemand ge﮴eresseerd is in deze functie kan hij contact opnemen met Dennis Mallant voor meer informatie: DDMallant@hotmail.com

Een prettig Paasweekend allemaal
en een sportieve zwart/witte groet

Secretaris der TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University