Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 6, 4 maart 2004

nieuwsbrief 6, 4 maart 2004

Beste Merlijnlid,

Hier is dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat hij nu wekelijks gaat verschijnen. Na een weekend niet gespeeld te hebben vanwege de Carnaval wordt deze week weer de draad opgepakt en is er weer een hoop te melden:

? Weggaan van Regi
? Thema-avond verzekeringen
? Commissies
? Inschrijven GNSK
? Inschrijven Weekendje
? Oefenwedstrijd trainingsleden
? Kaartavond bij de Boekanier
? Meimarkt
? Ge﮴eresseerden in bestuursfunctie


? Weggaan van Regi
Regi heeft tijdens de training vorige week aangeven dat hij volgend seizoen niet meer als trainer van zondag 1 fungeert. Hij heeft een contract bij een andere voetbalclub getekend. Het bestuur is momenteel op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Het bestuur is ge﮴eresseerd in namen van trainers die eventueel interesse hebben om een studententeam te trainen. Dus als je iemand weet geef het even door. Suggesties om een trainer te vinden zijn natuurlijk ook welkom.

? Thema-avond verzekeringen
Dennis Mallant en Johan van Arkel hebben vorige week een thema-avond verzekeringen van de KNVB bijgewoond. Via de KNVB zijn alle leden secundair verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid. Op de site zal kort vermeld worden wat dit allemaal inhoudt. Voor meer informatie zie: www.sportverzekeringen.nl/bonden/knvb.htm

? Commissies
Enkele weken geleden is de GNSK commissie opgericht die de voetbalzaken van het GNSK, dat plaatsvindt op 27/28/29 mei in Tilburg, zal organiseren. Deze commissie bestaat uit de volgende leden: Jack Stultiens, Maarten Verkoeijen, Kaj Blokhuis, Frank Henschens en Dennis Mallant als co?nator vanuit het bestuur.

Ook is de weekendcommissie nu compleet. Ze bestaat uit: Johan Kooke, Mark Bastiaan, Marjolein Mens en weer Dennis Mallant als co?nator. Ze zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor het weekendje.

In mei 2005 bestaat TSVV Merlijn na heroprichting alweer 5 jaar en dit lustrum moet natuurlijk goed gevierd worden. Daarom zijn we momenteel al een lustrumcommissie aan het samenstellen. Dus lijkt het je leuk om allerlei voetbalactiviteiten en feesten te organiseren en wil je hier wel een langere periode mee bezig zijn, stuur dan een mailtje naar ddmallant@hotmail.com.

? Inschrijven voor het GNSK.
Gegadigden kunnen zich individueel of als groep inschrijven bij Dennis Mallant. ddmallant@hotmail.com. Inschrijven kan ook bij Pendragon nog tot 19 april. Op de site www.gnsk.nl is meer informatie te vinden.

? Inschrijven weekendje.
Er zijn momenteel al 20 inschrijvingen. Zondag kan zich inschrijven bij Johan Kooke en Mark Bastiaans. Zaterdag en zaal bij Dennis Mallant, dames bij Marjolein Mens.

? Oefenwedstrijd trainingsleden
Binnenkort is er een oefenwedstrijd voor de trainingsleden, meer informatie hierover volgt nog.

? Kaartavond bij de Boekanier
Woensdag 10 maart is er om 19.30 een kaartavond in de Boekanier. Klaverjassen en pokeren. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com. Met daarin naam, team, en de keuze voor klaverjassen of pokeren. De kosten bedragen ?3,- en kunnen bij binnenkomst betaald worden.

? Meimarkt
Zoals de naam al zegt is er in mei een grote markt in de stad van Tilburg. Het idee is om hier met Merlijn aan mee te doen. De vraag aan jullie is dan ook of je spullen hebt die op die markt verkocht kunnen worden. De opbrengst gaat rechtstreeks naar TSVV Merlijn. Dus kijk even op zolder of in de kelder van je studentenhuis, ouderlijk huis dat van familie en buren, vrienden enz. om nog wat bruikbare (oude) spullen te vinden die toch alleen maar in de weg staan!

? Ge﮴eresseerden in een bestuursfunctie
In mei vindt er weer en bestuurswissel plaats. Een aantal bestuursleden hebben al aangegeven wegens andere activiteiten volgend seizoen met hun bestuurstaak te willen stoppen. We zijn op zoek naar enthousiaste mannen/ vrouwen die deze plaatsen graag willen opvullen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over wat de functies inhouden, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Nou dit was het dan weer. Ik hoop dat ieder de Carnaval weer te boven is gekomen en tot zeer snel op de velden.

Sportieve Groet,

Marieke van Sambeeck
Secretaris der TSVV MerlijnVoetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University