Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 5, 4 januari 2004

nieuwsbrief 5, 4 januari 2004

Beste Merlijners,

Ieder zal vandaag wel een goed humeur hebben door de prestaties van het Nederlands elftal gisterenavond. Ook de elftallen van TSVV Merlijn hebben vorig weekend goed gespeeld en iedere wedstrijd of gewonnen of gelijk gespeeld. Hier volgen dan ook de uitslagen:

Zaterdag: TSVV Merlijn 1- VOAB 2-0
TSVV Merlijn 2- JPS 3-2
Zondag: Audacia- TSVV Merlijn 1 2-2
VOAB 3- TSVV Merlijn 2 2-3
NOAD 8- TSVV Merlijn 3 1-4

De volgende ondewerpen komen in deze nieuwsbrief voor:
- Pasjes
- Clubliedavond
- Borrel met Complex
- Ideeen omtrent omroep Brabant
- Weekend/ GNSK
- EK kwalificatiewedstrijd dames
- Terugblik op Harkfestijn

Pasjes
Degene die een pasfoto ingeleverd hebben voor het harkfestijn kunnen hun pasje ophalen bij Daan Baks.

Clubliedavond
In november stond een avond gepland waarop we met z$n allen het clublied zouden bedenken. Wanneer wij de tekst op papier hebben staan gaat Twan de tekst inzingen. Deze avond is verschoven naar woensdag 21 januari. Tegen die tijd zal de tijd en plaats bekend worden gemaakt

Borrel Complex
Dinsdag 25 november heeft TSVV Merlijn samen met studievereniging Complex van psychologie een borrel in Cafe de Storm. Tijdens deze avond is er een gereduceerde prijs voor drank. Kom allemaal even langs voor je de stad ingaat. Het wordt super gezellig!

Leuke ideeen omtrent omroep Brabant
Omroep Brabant wil wel een stuk uitzenden over TSVV Merlijn. Hoe zie jij de vereniging het liefst in beeld? Of weet jij waar Brabanders naar willen kijken? Kortom heb je ideeen over wat, waar en hoe er gefilmd kan worden, laat het Daan even weten.

Weekend/GNSK
Er worden nog steeds mensen gezocht die plaats willen nemen in een van deze commissies. In de weekend commissie nemen momenteel alleen nog Marjolein Mens en Dennis Mallant plaats. De GNSK commissie bestaat op dit moment alleen nog maar uit Jack Sultiens en Dennis Mallant. De mensen die dit graag mee organiseren kunnen zich melden bij Dennis Mallant

Kaartjes voor dames EK-kwalificatiewedstrijd
A.s. zaterdag vindt in Eindhoven de wedstrijd tussen de dameselftallen van Nederland en Belgie plaats. TSVV Merlijn heeft hier een aantal kaarten voor. De kaarten zijn voor 3 euro te krijgen bij Laurie Jansen: damesmerlijn@hotmail.com.
Als je interesse hebt, of meer informatie wil, kan je haar een mailtje sturen.

Terugblik op Harkfestijn
Deze avond was zeer geslaagd. Een redelijke goede opkomst en sportieve wedstrijdjes hebben ervoor gezorgd dat de meeste met plezier terug kijken op deze avond. De winnaars zijn geworden: PvB 86. Proficiat mannen, volgend jaar er weer bij?

Dit was het weer voor deze week. Mocht je informatie hebben voor in de nieuwsbrief, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Zwart/witte groet

Secretaris van TSVV MerlijnBrandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University