Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 3, 7 oktober 2003

nieuwsbrief 3, 7 oktober 2003

Beste mensen,

Afgelopen weekend zijn er weer 5 wedstrijden gespeeld. Helaas bleven de resultaten uit.... Meer hierover op het einde van de nieuwsbrief. Verder komen de volgende punten aan bod:

- Voetbal International
- Pasjes feest/ pasfoto$s
- Verantwoordelijkheid
- Sportkaarten
- Weekendcommissie

Voetbal International
Zondag twee heeft op eigen initiatief tassen voor het tweede geregeld. Het enige wat Merlijn hiervoor hoeft te doen is eenmalig de ledenlijst ter beschikking stellen. Jullie worden dan een keer gebeld door Voetbal International met de vraag of jullie lid willen worden. Heb je geen interesse dan wordt je daarna niet meer benaderd door hun. Verder krijgt Merlijn per 10 abonnementen een gratis wedstrijdbal, dus alle reden om aan deze actie mee te doen.

Pasjesfeest/pasfoto$s
Donderdag 9 oktober vindt het pasjesfeest plaats. Er missen nog steeds vele pasfoto$s. Degene die op het feest bier tegen de gereduceerde prijs willen drinken kunnen nog tot en met dit weekend een pasfoto inleveren. Dit geldt ook voor de dames en zaalvoetballeden. De pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de volgende personen of in een envelop met je naam erop in het postvakje van Merlijn op het sportcentrum.
zondag 1: Peter Meuleman
zondag 2: Rudy Nijenhijs
zondag 3: Bram van Dun, Ben van Gils
zaterdag 1: Tim van het Heck, Thijs Smudde
zaterdag 2: Roy van Cleef
dames: de damescommissie
zaalvoetbal: Joram Hoevenaars
Alle pasfoto$s die later ingeleverd worden zijn donderdag niet klaar en deze mensen moeten tijdens het pasjesfeest de reguliere prijs betalen.

Verantwoordelijkheid
Alle teams zijn verantwoordelijk voor hun eigen spullen. Dus ook voor alle ballen, waterzakken en bidons. Zorg dat na iedere wedstrijd alles compleet weer mee naar huis genomen wordt.


Sportkaarten
Zoals vele van jullie al gemerkt hebben wordt deze week en de komende weken intensief gecontroleerd op het sportcentrum. Zonder sportkaart en met sporttas kom je het sportcentrum niet in, ook niet om na de training nog wat te gaan drinken. Degene die nog geen sportkaart hebben kunnen deze nog steeds aanvragen.

Weekendcommissie
Er zijn nog steeds mensen nodig die het weekend willen organiseren. Denk je goede ideeen te hebben, stuur dan een mailtje naar Dennis: ddmallant@hotmail.com

Er volgt nu, naar aanleiding van vele verzoeken van jullie, een korte bespreking van de wedstrijden van afgelopen weekend.
Zaterdag:
Om kampioen te kunnen worden, moet je wedstrijden winnen. Zaterdag 1 was dan ook gebrand om dit te doen. Helaas gebeurde dit niet, bij BLC werd met 5-1 verloren. De recratieve teams hebben het wel goed gedaan afgelopen weekend. Zaterdag 2 wist met een bij elkaar geschraapt team te winnen met 2-3
Zondag:
De zondag was erg. Ieder die van voetbal houdt heeft erg lopen balen. Eerst werd zondag 2 in de pan gehakt:
1-4. Of het kwam door de vele gebleseerden of door de drank die nog niet helemaal uit het lichaam was. De wedstrijd was in ieder geval erg grappig om naar te kijken!
Daarna was het de beurt aan zondag 1 en 3.
Samen met zaterdag 2 heeft zondag 3 de enige twee overwinningen van dit weekend binnen gehaald: 4-1
Had zondag 1 dat maar gedaan. Ze hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt. De score had positiever voor Merlijn kunnen uitvallen, maar de spelers van de Bocht hadden net wat meer wilskracht. 2-4 in het voordeel van de Bocht.

Voor uitgebreidere informatie en een meer mannelijke visie op afgelopen weekend: www.tsvvmerlijn.nl en dan onder het kopje uitslagen op de startpagina.

Veel succes met spelen dit weekend en tot op het pasjesfeest

Secretaris der TSVV MerlijnBrandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University