Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 2, 25 september 2003

nieuwsbrief 2, 25 september 2003

Hallo allemaal,

Ook vandaag zijn er weer een aantal mededelingen:
- Sjaal en polo$s
- Pasjesfeest
- Pasfoto$s
- GNSK-commissie
- Weekendcommissie
- Zaterdagleden

Sjaal en Polo$s
Deze artikelen zijn bij Jasper te krijgen. Polo$s zijn er alleen nog in de maat M, die redelijk groot uitvalt. Jasper is te bereiken op het volgende adres: jschramade@hotmail.com. Hij spreekt dan zelf met je af waar en hoe laat je de sjaal of polo kan ophalen.

Pasjesfeest
Het pasjesfeest wordt gehouden op donderdag 9 oktober in de Boekanier. Alle leden, dus ook trainingsleden zijn welkom. Tijdens dit feest krijg je een pasje waarmee je 0,50 euro korting van zondag tot en met donderdag krijgt op de bierprijs bij de Boekanier en 10% korting op alle artikelen die je bij Wilkin Sport koopt.

Pasfoto$s
Voor het pasje moet iedereen een pasfoto inleveren. Dus ook de mensen die al een pasje hebben, er worden nieuwe pasjes gemaakt en de oude zijn niet meer geldig. Deze pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de mensen die in de spelersraad deelnemen:
Zondag 1: Peter Meuleman
Zondag 2: Inleveren bij bestuurslid
Zondag 3: Bram van Dun of Ben van Gils
Zaterdag 1: Thijs Smudde en Tim van Heck
Zaterdag 2: Roy van Kleef
Vrouwen: Marieke van Sambeeck
Daarnaast is er de mogelijkheid om een pasfoto in een envelop in het postvakje van Merlijn op de Pendragon kamer te leggen. Zet wel even je naam achter op de foto.
De pasfoto$s kunnen tot uiterlijk woensdag 1 oktober ingeleverd worden, daarna worden de pasjes gemaakt. Zonder pasje krijg je geen korting op de bierprijs bij de Boekanier en dit beleid is een stuk strenger geworden t.o.v vorig jaar. Dit geldt ook voor alle trainingsleden.

GNSK-commissie
Dit jaar wordt het GNSK georganiseerd in Tilburg. Merlijn moet zorgen voor het voetbalgedeelte van dit toernooi. Jack Stultiens heeft al aangegeven interesse te hebben in het organiseren van deze activiteit. Wie heeft er zin om hem hiermee te helpen? We zoeken nog 2 a 4 personen voor de commissie. Voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar het bekende adres.

Weekendcommissie
We zijn ook op zoek naar mannen of vrouwen die komend jaar het weekend willen organiseren. Heb je het in je om er weer een geslaagd weekend van te maken, laat dan Dennis Mallant iets weten.

Zaterdagleden
De zaterdagtak is nog steeds niet helemaal gevuld, dus weet je nog iemand die graag op zaterdag wilt spelen, geef dan door dat Merlijn nog steeds op zoek is naar spelers en dat een basisplaats bijna gegarandeerd is.


Tot volgende woensdag

Secretaris der TSVV Merlijn
Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University