Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004 > nieuwsbrief 1, 16 september 2003

nieuwsbrief 1, 16 september 2003

Beste leden,

De vakantie is voor de meesten alweer voorbij. In ieder geval is het voetbalseizoen weer van start gegaan met de bekerwedstrijden. Vandaar dat er weer een hoop nieuwtjes zijn die toch zeker verspreid dienen te worden.

In deze nieuwsbrief komen de volgende items ter sprake:
- Bedankje aan de harde werkers
- Singel release Twan Lijten
- Zaterdag/zondag uitwisseling
- GNSK
- Suggesties Merlijn clublied
- Foto$s digitaal inleveren
- Bedankje aan Mise & Place
- Zaalvoetbal
- Reiskostenvergoeding
- Studentenhap voor 4 euro!

Bedankje aan alle harde werkers
Tijdens de nachten van Pendragon hebben vele spelers zich voor de vereniging ingezet door bij de garderobe te staan, of buiten met het beachvoetbal te helpen Merlijn te promoten. Allen hartstikke bedankt hiervoor, dit heeft de vereniging weer een leuk bedrag opgeleverd!

Singel release Twan Lijten
Zoals de meeste van jullie al weten wil Twan Lijten shirtsponsor worden van zaterdag 2. Hiervoor hoeven we alleen maar met een leuke groep aanwezig te zijn bij zijn singel release "alleen/alleen"op donderdag 28 augustus(morgen) om 18.00 uur voor Van Leest in de Heuvelstraat. Daar houdt hij dan een live optreden en een signeersessie. Het zaterdagteam is al opgebeld en vele van hen zullen Twan gaan toejuigen. Voor de andere teams wordt het iets lastiger om aanwezig te zijn, maar niet getreurd ook jullie kunnen vanaf 00.00 uur in de Schouw op vertoon van zijn nieuwste singel (bij het bestuur verkrijgbaar) gratis drinken. Wanneer we met voldoende mensen aanwezig zijn, wordt hij onze shirtsponsor. Dus kom allemaal naar zijn singelrelease en/of naar zijn feest $s nachts! Met vele mensen van Merlijn wordt ieder feest gezellig. Dus tot morgen allemaal.

Zaterdag/zondag uitwisseling
Momenteel is de zondagselectie erg groot. Vanaf volgende week zal duidelijk worden wie een basisplaats krijgt en wie niet. De zondagtak krijgt dit jaar maar 3 teams. Wil je graag iedere wedstrijd spelen en ben je op zaterdag vrij, kom dan gewoon op zaterdag voetballen dan heb je altijd een basisplaats.

GNSK
Dit jaar wordt het GNSK in Tilburg gehouden. Voor de organisatie van zo$n groot toernooi wordt een aparte commissie vanuit Pendragon in het leven geroepen. Het zou mooi zijn als een of meerdere spelers van Merlijn in deze commissie gaan plaatsnemen om zo onze belangen te behartigen. Heb je interesse neem dan even contact op met Marieke.

Suggesties Merlijn clublied
Suggesties voor het Merlijn clublied zijn nog steeds welkom. Wanneer het lied op papier staat gaat Twan Lijten het inzingen.

Foto$s digitaal inleveren
Foto$s voor de Merlijnkortingspas of voor op de website kunnen al digitaal worden ingeleverd. Wanneer de pasjes gemaakt worden zal nog een oproep plaatsvinden.

Bedankje Mise & Place
Afgelopen zaterdag hebben 14 spelers van zaterdag een hele dag gewerkt op Mysteryland in ruil voor hele mooie jassen die aangeboden zijn door Mise & Place. Merlijn bedankt Mise & Place hiervoor.

Zaalvoetbal
Nog steeds zijn niet alle pasfoto$s ingeleverd. Bij deze de laatste oproep.

Reiskostenvergoeding
Wanneer iemand voor Merlijn gereden heeft, kan dit aan Stefan van de Ruit worden doorgegeven. Geef even aan wanneer en waar je naar toe gereden hebt en voor welk team.

Studentenhap voor 4 euro
Van maandag tot en met donderdag kan je bij plezanterij De Schouw een studentenhap krijgen voor 4 euro. Je kan hierbij denken aan kogelbiefstuk, spare-ribs, duitse steak of schnitsel.
Vertel het voort want deze aanbieding geldt ook voor niet-Merlijn leden.

Dit was hem dan weer.
Ik hoop jullie allemaal morgen om 18.00 uur bij van Least of 00.00 uur bij plezanterij de Schouw te zien om onze sponsor binnen te halen.

groeten,

Marieke


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University