Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2003-2004

2003-2004> nieuwsbrief 1, 16 september 2003

Beste leden,

De vakantie is voor de meesten alweer voorbij. In ieder geval is het voetbalseizoen weer van start gegaan met de bekerwedstrijden. Vandaar dat er weer een hoop nieuwtjes zijn die toch zeker verspreid dienen te worden.

In deze nieuwsbrief komen de volgende items ter sprake:
- Bedankje aan de harde werkers
- Singel release Twan Lijten
- Zaterdag/zondag uitwisseling
- GNSK
- Suggesties Merlijn clublied
- Foto$s digitaal inleveren
- Bedankje aan Mise & Place
- Zaalvoetbal
- Reiskostenvergoeding
- Studentenhap voor 4 euro!

Bedankje aan alle harde werkers
Tijdens de nachten van Pendragon hebben vele spelers zich voor de vereniging ingezet door bij de garderobe te staan, of buiten met het beachvoetbal te helpen Merlijn te promoten. Allen hartstikke bedankt hiervoor, dit heeft de vereniging weer een leuk bedrag opgeleverd!

Singel release Twan Lijten
Zoals de meeste van jullie al weten wil Twan Lijten shirtsponsor worden van zaterdag 2. Hiervoor hoeven we alleen maar met een leuke groep aanwezig te zijn bij zijn singel release "alleen/alleen"op donderdag 28 augustus(morgen) om 18.00 uur voor Van Leest in de Heuvelstraat. Daar houdt hij dan een live optreden en een signeersessie. Het zaterdagteam is al opgebeld en vele van hen zullen Twan gaan toejuigen. Voor de andere teams wordt het iets lastiger om aanwezig te zijn, maar niet getreurd ook jullie kunnen vanaf 00.00 uur in de Schouw op vertoon van zijn nieuwste singel (bij het bestuur verkrijgbaar) gratis drinken. Wanneer we met voldoende mensen aanwezig zijn, wordt hij onze shirtsponsor. Dus kom allemaal naar zijn singelrelease en/of naar zijn feest $s nachts! Met vele mensen van Merlijn wordt ieder feest gezellig. Dus tot morgen allemaal.

Zaterdag/zondag uitwisseling
Momenteel is de zondagselectie erg groot. Vanaf volgende week zal duidelijk worden wie een basisplaats krijgt en wie niet. De zondagtak krijgt dit jaar maar 3 teams. Wil je graag iedere wedstrijd spelen en ben je op zaterdag vrij, kom dan gewoon op zaterdag voetballen dan heb je altijd een basisplaats.

GNSK
Dit jaar wordt het GNSK in Tilburg gehouden. Voor de organisatie van zo$n groot toernooi wordt een aparte commissie vanuit Pendragon in het leven geroepen. Het zou mooi zijn als een of meerdere spelers van Merlijn in deze commissie gaan plaatsnemen om zo onze belangen te behartigen. Heb je interesse neem dan even contact op met Marieke.

Suggesties Merlijn clublied
Suggesties voor het Merlijn clublied zijn nog steeds welkom. Wanneer het lied op papier staat gaat Twan Lijten het inzingen.

Foto$s digitaal inleveren
Foto$s voor de Merlijnkortingspas of voor op de website kunnen al digitaal worden ingeleverd. Wanneer de pasjes gemaakt worden zal nog een oproep plaatsvinden.

Bedankje Mise & Place
Afgelopen zaterdag hebben 14 spelers van zaterdag een hele dag gewerkt op Mysteryland in ruil voor hele mooie jassen die aangeboden zijn door Mise & Place. Merlijn bedankt Mise & Place hiervoor.

Zaalvoetbal
Nog steeds zijn niet alle pasfoto$s ingeleverd. Bij deze de laatste oproep.

Reiskostenvergoeding
Wanneer iemand voor Merlijn gereden heeft, kan dit aan Stefan van de Ruit worden doorgegeven. Geef even aan wanneer en waar je naar toe gereden hebt en voor welk team.

Studentenhap voor 4 euro
Van maandag tot en met donderdag kan je bij plezanterij De Schouw een studentenhap krijgen voor 4 euro. Je kan hierbij denken aan kogelbiefstuk, spare-ribs, duitse steak of schnitsel.
Vertel het voort want deze aanbieding geldt ook voor niet-Merlijn leden.

Dit was hem dan weer.
Ik hoop jullie allemaal morgen om 18.00 uur bij van Least of 00.00 uur bij plezanterij de Schouw te zien om onze sponsor binnen te halen.

groeten,

Marieke


 

> nieuwsbrief 2, 25 september 2003

Hallo allemaal,

Ook vandaag zijn er weer een aantal mededelingen:
- Sjaal en polo$s
- Pasjesfeest
- Pasfoto$s
- GNSK-commissie
- Weekendcommissie
- Zaterdagleden

Sjaal en Polo$s
Deze artikelen zijn bij Jasper te krijgen. Polo$s zijn er alleen nog in de maat M, die redelijk groot uitvalt. Jasper is te bereiken op het volgende adres: jschramade@hotmail.com. Hij spreekt dan zelf met je af waar en hoe laat je de sjaal of polo kan ophalen.

Pasjesfeest
Het pasjesfeest wordt gehouden op donderdag 9 oktober in de Boekanier. Alle leden, dus ook trainingsleden zijn welkom. Tijdens dit feest krijg je een pasje waarmee je 0,50 euro korting van zondag tot en met donderdag krijgt op de bierprijs bij de Boekanier en 10% korting op alle artikelen die je bij Wilkin Sport koopt.

Pasfoto$s
Voor het pasje moet iedereen een pasfoto inleveren. Dus ook de mensen die al een pasje hebben, er worden nieuwe pasjes gemaakt en de oude zijn niet meer geldig. Deze pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de mensen die in de spelersraad deelnemen:
Zondag 1: Peter Meuleman
Zondag 2: Inleveren bij bestuurslid
Zondag 3: Bram van Dun of Ben van Gils
Zaterdag 1: Thijs Smudde en Tim van Heck
Zaterdag 2: Roy van Kleef
Vrouwen: Marieke van Sambeeck
Daarnaast is er de mogelijkheid om een pasfoto in een envelop in het postvakje van Merlijn op de Pendragon kamer te leggen. Zet wel even je naam achter op de foto.
De pasfoto$s kunnen tot uiterlijk woensdag 1 oktober ingeleverd worden, daarna worden de pasjes gemaakt. Zonder pasje krijg je geen korting op de bierprijs bij de Boekanier en dit beleid is een stuk strenger geworden t.o.v vorig jaar. Dit geldt ook voor alle trainingsleden.

GNSK-commissie
Dit jaar wordt het GNSK georganiseerd in Tilburg. Merlijn moet zorgen voor het voetbalgedeelte van dit toernooi. Jack Stultiens heeft al aangegeven interesse te hebben in het organiseren van deze activiteit. Wie heeft er zin om hem hiermee te helpen? We zoeken nog 2 a 4 personen voor de commissie. Voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar het bekende adres.

Weekendcommissie
We zijn ook op zoek naar mannen of vrouwen die komend jaar het weekend willen organiseren. Heb je het in je om er weer een geslaagd weekend van te maken, laat dan Dennis Mallant iets weten.

Zaterdagleden
De zaterdagtak is nog steeds niet helemaal gevuld, dus weet je nog iemand die graag op zaterdag wilt spelen, geef dan door dat Merlijn nog steeds op zoek is naar spelers en dat een basisplaats bijna gegarandeerd is.


Tot volgende woensdag

Secretaris der TSVV Merlijn
 

> nieuwsbrief 3, 7 oktober 2003

Beste mensen,

Afgelopen weekend zijn er weer 5 wedstrijden gespeeld. Helaas bleven de resultaten uit.... Meer hierover op het einde van de nieuwsbrief. Verder komen de volgende punten aan bod:

- Voetbal International
- Pasjes feest/ pasfoto$s
- Verantwoordelijkheid
- Sportkaarten
- Weekendcommissie

Voetbal International
Zondag twee heeft op eigen initiatief tassen voor het tweede geregeld. Het enige wat Merlijn hiervoor hoeft te doen is eenmalig de ledenlijst ter beschikking stellen. Jullie worden dan een keer gebeld door Voetbal International met de vraag of jullie lid willen worden. Heb je geen interesse dan wordt je daarna niet meer benaderd door hun. Verder krijgt Merlijn per 10 abonnementen een gratis wedstrijdbal, dus alle reden om aan deze actie mee te doen.

Pasjesfeest/pasfoto$s
Donderdag 9 oktober vindt het pasjesfeest plaats. Er missen nog steeds vele pasfoto$s. Degene die op het feest bier tegen de gereduceerde prijs willen drinken kunnen nog tot en met dit weekend een pasfoto inleveren. Dit geldt ook voor de dames en zaalvoetballeden. De pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de volgende personen of in een envelop met je naam erop in het postvakje van Merlijn op het sportcentrum.
zondag 1: Peter Meuleman
zondag 2: Rudy Nijenhijs
zondag 3: Bram van Dun, Ben van Gils
zaterdag 1: Tim van het Heck, Thijs Smudde
zaterdag 2: Roy van Cleef
dames: de damescommissie
zaalvoetbal: Joram Hoevenaars
Alle pasfoto$s die later ingeleverd worden zijn donderdag niet klaar en deze mensen moeten tijdens het pasjesfeest de reguliere prijs betalen.

Verantwoordelijkheid
Alle teams zijn verantwoordelijk voor hun eigen spullen. Dus ook voor alle ballen, waterzakken en bidons. Zorg dat na iedere wedstrijd alles compleet weer mee naar huis genomen wordt.


Sportkaarten
Zoals vele van jullie al gemerkt hebben wordt deze week en de komende weken intensief gecontroleerd op het sportcentrum. Zonder sportkaart en met sporttas kom je het sportcentrum niet in, ook niet om na de training nog wat te gaan drinken. Degene die nog geen sportkaart hebben kunnen deze nog steeds aanvragen.

Weekendcommissie
Er zijn nog steeds mensen nodig die het weekend willen organiseren. Denk je goede ideeen te hebben, stuur dan een mailtje naar Dennis: ddmallant@hotmail.com

Er volgt nu, naar aanleiding van vele verzoeken van jullie, een korte bespreking van de wedstrijden van afgelopen weekend.
Zaterdag:
Om kampioen te kunnen worden, moet je wedstrijden winnen. Zaterdag 1 was dan ook gebrand om dit te doen. Helaas gebeurde dit niet, bij BLC werd met 5-1 verloren. De recratieve teams hebben het wel goed gedaan afgelopen weekend. Zaterdag 2 wist met een bij elkaar geschraapt team te winnen met 2-3
Zondag:
De zondag was erg. Ieder die van voetbal houdt heeft erg lopen balen. Eerst werd zondag 2 in de pan gehakt:
1-4. Of het kwam door de vele gebleseerden of door de drank die nog niet helemaal uit het lichaam was. De wedstrijd was in ieder geval erg grappig om naar te kijken!
Daarna was het de beurt aan zondag 1 en 3.
Samen met zaterdag 2 heeft zondag 3 de enige twee overwinningen van dit weekend binnen gehaald: 4-1
Had zondag 1 dat maar gedaan. Ze hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt. De score had positiever voor Merlijn kunnen uitvallen, maar de spelers van de Bocht hadden net wat meer wilskracht. 2-4 in het voordeel van de Bocht.

Voor uitgebreidere informatie en een meer mannelijke visie op afgelopen weekend: www.tsvvmerlijn.nl en dan onder het kopje uitslagen op de startpagina.

Veel succes met spelen dit weekend en tot op het pasjesfeest

Secretaris der TSVV Merlijn 

> nieuwsbrief 4, 6 november 2003

Beste Merlijners,
De nieuwsbrief heeft even platgelegen maar hier is hij dan weer!

UItslagen afgelopen weekend:
zondag1 - Vcb 5-1
zondag2 - Olympus 4 4-4
Zondag3 - WSJ 5 6-5

Zaterdag1 - Were Di 4-1

Zaal: Bruers - Merlijn 5-1 (0-1 bij rust..)

Kortom, een sportief goed weekend voor Merlijn!!

- Woensdag a.s. is de ALV!! Om 18.00uur zal de vergadering beginnen waarna er aansluitend Champions-League voetbal gekeken kan worden. Je komst wordt gewaardeerd.

- Alle mensen die 1 of meerdere keren gereden hebben voor een wedstrijd kunnen hiervoor een vergoeding krijgen bij Stefan v/d Ruit. Reken zelf het aantal kilometers uit en neem contact met hem op.

- De copy voor de nieuwe MI kan tot 1 december ingeleverd worden bij Jasper Schramade. 15 december verschijnt de MI.

- Schrijf je snel in voor het Harkfestijn!! De deelname zal groot zijn. Stuur een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl met daarin je team.

- Er kunnen nog pasfoto$s ingeleverd worden voor een Merlijn - kortingspas. Deze zullen op het Harkfestijn uitgereikt worden. Leg een foto in het postvakje of geef hem aan een bestuurslid.

- Merlijn is nog op zoek naar mensen voor in de Weekendcommissie en voor in de GNSK-commissie!!! Heb je interesse? Stuur een mailtje of neem even contact op met Dennis Mallant.

- 7 november staat er een 5x5 toernooi op het programma. Inschrijven kan nog steeds!! Daarna gezellig samen eten op het sportcentrum.

Volgende week zal er als vanouds weer een nieuwsbrief verschijnen geschreven door onze secretaris Marieke.

Met zwart-witte groet Daan Baks, PR-functionaris


 

> nieuwsbrief 5, 4 januari 2004

Beste Merlijners,

Ieder zal vandaag wel een goed humeur hebben door de prestaties van het Nederlands elftal gisterenavond. Ook de elftallen van TSVV Merlijn hebben vorig weekend goed gespeeld en iedere wedstrijd of gewonnen of gelijk gespeeld. Hier volgen dan ook de uitslagen:

Zaterdag: TSVV Merlijn 1- VOAB 2-0
TSVV Merlijn 2- JPS 3-2
Zondag: Audacia- TSVV Merlijn 1 2-2
VOAB 3- TSVV Merlijn 2 2-3
NOAD 8- TSVV Merlijn 3 1-4

De volgende ondewerpen komen in deze nieuwsbrief voor:
- Pasjes
- Clubliedavond
- Borrel met Complex
- Ideeen omtrent omroep Brabant
- Weekend/ GNSK
- EK kwalificatiewedstrijd dames
- Terugblik op Harkfestijn

Pasjes
Degene die een pasfoto ingeleverd hebben voor het harkfestijn kunnen hun pasje ophalen bij Daan Baks.

Clubliedavond
In november stond een avond gepland waarop we met z$n allen het clublied zouden bedenken. Wanneer wij de tekst op papier hebben staan gaat Twan de tekst inzingen. Deze avond is verschoven naar woensdag 21 januari. Tegen die tijd zal de tijd en plaats bekend worden gemaakt

Borrel Complex
Dinsdag 25 november heeft TSVV Merlijn samen met studievereniging Complex van psychologie een borrel in Cafe de Storm. Tijdens deze avond is er een gereduceerde prijs voor drank. Kom allemaal even langs voor je de stad ingaat. Het wordt super gezellig!

Leuke ideeen omtrent omroep Brabant
Omroep Brabant wil wel een stuk uitzenden over TSVV Merlijn. Hoe zie jij de vereniging het liefst in beeld? Of weet jij waar Brabanders naar willen kijken? Kortom heb je ideeen over wat, waar en hoe er gefilmd kan worden, laat het Daan even weten.

Weekend/GNSK
Er worden nog steeds mensen gezocht die plaats willen nemen in een van deze commissies. In de weekend commissie nemen momenteel alleen nog Marjolein Mens en Dennis Mallant plaats. De GNSK commissie bestaat op dit moment alleen nog maar uit Jack Sultiens en Dennis Mallant. De mensen die dit graag mee organiseren kunnen zich melden bij Dennis Mallant

Kaartjes voor dames EK-kwalificatiewedstrijd
A.s. zaterdag vindt in Eindhoven de wedstrijd tussen de dameselftallen van Nederland en Belgie plaats. TSVV Merlijn heeft hier een aantal kaarten voor. De kaarten zijn voor 3 euro te krijgen bij Laurie Jansen: damesmerlijn@hotmail.com.
Als je interesse hebt, of meer informatie wil, kan je haar een mailtje sturen.

Terugblik op Harkfestijn
Deze avond was zeer geslaagd. Een redelijke goede opkomst en sportieve wedstrijdjes hebben ervoor gezorgd dat de meeste met plezier terug kijken op deze avond. De winnaars zijn geworden: PvB 86. Proficiat mannen, volgend jaar er weer bij?

Dit was het weer voor deze week. Mocht je informatie hebben voor in de nieuwsbrief, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Zwart/witte groet

Secretaris van TSVV Merlijn 

> nieuwsbrief 6, 4 maart 2004

Beste Merlijnlid,

Hier is dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat hij nu wekelijks gaat verschijnen. Na een weekend niet gespeeld te hebben vanwege de Carnaval wordt deze week weer de draad opgepakt en is er weer een hoop te melden:

? Weggaan van Regi
? Thema-avond verzekeringen
? Commissies
? Inschrijven GNSK
? Inschrijven Weekendje
? Oefenwedstrijd trainingsleden
? Kaartavond bij de Boekanier
? Meimarkt
? Ge﮴eresseerden in bestuursfunctie


? Weggaan van Regi
Regi heeft tijdens de training vorige week aangeven dat hij volgend seizoen niet meer als trainer van zondag 1 fungeert. Hij heeft een contract bij een andere voetbalclub getekend. Het bestuur is momenteel op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Het bestuur is ge﮴eresseerd in namen van trainers die eventueel interesse hebben om een studententeam te trainen. Dus als je iemand weet geef het even door. Suggesties om een trainer te vinden zijn natuurlijk ook welkom.

? Thema-avond verzekeringen
Dennis Mallant en Johan van Arkel hebben vorige week een thema-avond verzekeringen van de KNVB bijgewoond. Via de KNVB zijn alle leden secundair verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid. Op de site zal kort vermeld worden wat dit allemaal inhoudt. Voor meer informatie zie: www.sportverzekeringen.nl/bonden/knvb.htm

? Commissies
Enkele weken geleden is de GNSK commissie opgericht die de voetbalzaken van het GNSK, dat plaatsvindt op 27/28/29 mei in Tilburg, zal organiseren. Deze commissie bestaat uit de volgende leden: Jack Stultiens, Maarten Verkoeijen, Kaj Blokhuis, Frank Henschens en Dennis Mallant als co?nator vanuit het bestuur.

Ook is de weekendcommissie nu compleet. Ze bestaat uit: Johan Kooke, Mark Bastiaan, Marjolein Mens en weer Dennis Mallant als co?nator. Ze zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor het weekendje.

In mei 2005 bestaat TSVV Merlijn na heroprichting alweer 5 jaar en dit lustrum moet natuurlijk goed gevierd worden. Daarom zijn we momenteel al een lustrumcommissie aan het samenstellen. Dus lijkt het je leuk om allerlei voetbalactiviteiten en feesten te organiseren en wil je hier wel een langere periode mee bezig zijn, stuur dan een mailtje naar ddmallant@hotmail.com.

? Inschrijven voor het GNSK.
Gegadigden kunnen zich individueel of als groep inschrijven bij Dennis Mallant. ddmallant@hotmail.com. Inschrijven kan ook bij Pendragon nog tot 19 april. Op de site www.gnsk.nl is meer informatie te vinden.

? Inschrijven weekendje.
Er zijn momenteel al 20 inschrijvingen. Zondag kan zich inschrijven bij Johan Kooke en Mark Bastiaans. Zaterdag en zaal bij Dennis Mallant, dames bij Marjolein Mens.

? Oefenwedstrijd trainingsleden
Binnenkort is er een oefenwedstrijd voor de trainingsleden, meer informatie hierover volgt nog.

? Kaartavond bij de Boekanier
Woensdag 10 maart is er om 19.30 een kaartavond in de Boekanier. Klaverjassen en pokeren. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com. Met daarin naam, team, en de keuze voor klaverjassen of pokeren. De kosten bedragen ?3,- en kunnen bij binnenkomst betaald worden.

? Meimarkt
Zoals de naam al zegt is er in mei een grote markt in de stad van Tilburg. Het idee is om hier met Merlijn aan mee te doen. De vraag aan jullie is dan ook of je spullen hebt die op die markt verkocht kunnen worden. De opbrengst gaat rechtstreeks naar TSVV Merlijn. Dus kijk even op zolder of in de kelder van je studentenhuis, ouderlijk huis dat van familie en buren, vrienden enz. om nog wat bruikbare (oude) spullen te vinden die toch alleen maar in de weg staan!

? Ge﮴eresseerden in een bestuursfunctie
In mei vindt er weer en bestuurswissel plaats. Een aantal bestuursleden hebben al aangegeven wegens andere activiteiten volgend seizoen met hun bestuurstaak te willen stoppen. We zijn op zoek naar enthousiaste mannen/ vrouwen die deze plaatsen graag willen opvullen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over wat de functies inhouden, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Nou dit was het dan weer. Ik hoop dat ieder de Carnaval weer te boven is gekomen en tot zeer snel op de velden.

Sportieve Groet,

Marieke van Sambeeck
Secretaris der TSVV Merlijn 

> nieuwsbrief 7, 9 april 2004

Beste Merlijners,

Hier is dan weer een nieuwsbrief. De volgende punten komen vandaag aan bod:

Bestuur
Redactie
Competitie voetvallen bij Merlijn
Merchandising
Meimarkt
Weekendje
Pasfoto
Werken bij Mise en Place
Jeugdtrainer bij Broekhoven

Bestuur
In mei/juni vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling. Wil je het liefst met je vrienden ballen

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op.

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Pasfotos
Om de kortingspas van de Boekanier, Pakhuis en Wilkinsport te krijgen, kan nog steeds een pasfoto worden ingeleverd bij Daan Baks: DBaks@hotmail.com

Merlijners bij Mise en Place:
Weer geen geld? Heb je geen leuk en afwisselend werk? Meld je dan aan bij Mise en Place. Je kan bij Mise en Place 9 euro per uur verdienen en werken wanneer het jou uitkomt! Ideaal als je weer een keer geen geld hebt. Bovendien krijgt Merlijn voor elk uur dat jij werkt 0,45 euro. Met werken voor Mise en Place vul je dus niet alleen je eigen portemonnee maar draag je ook een steentje bij aan het welvaren van Merlijn. Ga eens langs bij Mise en Place en ik weet zeker dat je niet meer anders wilt.

Heuvelring 216
013-5821500

dan kunnen die natuurlijk ook bij Merlijn komen. Het valt altijd wel te regelen dat jullie dan samen in 1 team komen te spelen! Dus haal snel een overschrijvingsformulier bij een van de bestuursleden!!

Jeugdtrainer bij Broekhoven
Voetbalvereniging Broekhoven is op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer. Als iemand ge﮴eresseerd is in deze functie kan hij contact opnemen met Dennis Mallant voor meer informatie: DDMallant@hotmail.com

Een prettig Paasweekend allemaal
en een sportieve zwart/witte groet

Secretaris der TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 8, 21 april 2004

Beste Merlijnleden,

Komend weekend wordt een erg spannend weekend voor zowel de teams zondag 1 als zondag 3. Nadat afgelopen zaterdag het team zaterdag 1 zich bij NOAD geplaatst heeft voor nacompetitie, is komende zondag de beurt aan zondag 1. Zondag 3 speelt tegen Ons Vios voor het kampioenschap en kan alle support dus zeker gebruiken. Het zou leuk zijn dat tijdens deze laatste twee competitiewedstrijden van dit seizoen vele Merlijners langs de lijn staan om deze twee teams aan te moedigen.

12.00 uur:
Ons Vios- TSVV Merlijn 3
Het Zuiderpark, Tatraweg 11

14.30 uur:
Essche boys- TSVV Merlijn 1
Gemeentelijk sportpark, Witvensedijk 2

Vanaf 20.30 vindt er zondag ook een feestje in de Boekanier plaats ter gelegenheid van de seizoensafsluiting van de reguliere competitie.
Dus kom allemaal naar de Boekanier en vier het succes van TSVV Merlijn van afgelopen seizoen mee.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

Quizavond
Excuses vanuit het bestuur
ALV
Bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Merchandising
Meimarkt
Weekendje Merlijn
Trouwen+ 1e baby

Quizavond
Bij deze nog een laatste oproep voor vanavond. Vanaf 19.30 uur wordt door de activiteitencommissie een quiz gehouden in de Boekanier. Er worden vragen gesteld over allerlei voetbalitems als wel de historie van onze vereniging. Deze quiz wordt voor de Champions League wedstrijd gehouden. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van te voren op te geven. Dus heb je vanavond nog niks te doen, kom dan even bij de Boekanier langs.

Excuses vanuit het bestuur
Vorige week is er door een van de competitieleden van Merlijn een mailtje, dat geen betrekking heeft op voetbal of andere verenigingszaken, gestuurd naar alle leden. Het bestuur biedt hiervoor haar excuses aan en zal zorgen dat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. De individuele leden zijn niet meer in staat persoonlijk een mailtje te sturen. Heb je iets interessantst aan de leden van de vereniging te melden, stuur dan een mailtje met deze informatie erin naar tsvvmerlijn@uvt.nl of mariekevansambeeck@hotmail.com. Deze informatie kan dan worden opgenomen in een nieuwsbrief.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. Meer informatie volgt nog.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling.
Willen de competitieleden aangeven op het formulier dat ze gekregen hebben wat ze volgend jaar gaan doen en bij welk team ze eventueel willen spelen en dit formulier daarna bij de persoon inleveren van wie ze hem gekregen hebben? Alvast bedankt.

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op. De trui is te verkregen bij Jasper Schramade voor 30 euro

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Trouwen+ 1e baby
Ja ja, het is eindelijk zo ver?. De eerste baby van een speler van Merlijn gaat geboren worden en de gelukkige vader is Ricardo Washington van zaterdag 1. Voor het zover is gaat hij eerst op maandag 26 april trouwen. Iedereen die hem wil feliciteren kan dat doen op het volgend adres: van de Coulsterstraat 50, 5021 BM Tilburg.
Ricardo namens het bestuur alvast van harte gefeliciteerd.

Groeten,

Sectretaris van TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 9, 4 mei 2004

Beste Merlijn leden,

Bedankt voor de grote belangstelling voor de wedstrijden van vorig weekend. Helaas heeft zondag 1 de nacompetitie niet gehaald en is het ook voor zondag 3 einde verhaal, nadat Ons Vios op eigen terrein Merlijn een overwinning afdwong. Nu is het dan ook de beurt aan zaterdag 1 die nog steeds meedingt naar promotie. Het zou erg leuk zijn als er tijdens de wedstrijden in de nacompetitie veel Merlijnleden langs de lijn staan om de mannen aan te moedigen. Iedereen heeft toch wel zin in een feestje, niet? Over de wedstrijden is nog niet veel bekend. Stefan van de Ruit houdt ons op de hoogte via de site. Onder algemeen staat het kopje nacompetitie zaterdag en daar zijn de wedstrijddagen te vinden.
Zaterdag 15 mei wordt er in ieder geval uit tegen BVV gespeeld.

In deze nieuwsbrief komen nog de volgende zaken aan bod:
P.I.O.T.-toernooi
GNSK
ALV
Bestuur
Meimarkt
Weekendje
Wedstrijden Nederlands Elftal
Wedstrijdformulieren

P.I.O.T-toernooi
Morgen 5 mei vindt er een voetbaltoernooi plaats op de voetbalvelden van Olympus. Dit initiatief komt van het herensipuut P.I.O.T. van Plato. Het toernooi begint om 12.00 uur. Er is voor Merlijn zowel een heren als een vrouwenteam opgegeven. Gedurende de hele dag is er muziek van een aantal dj?s en Tilburgse bekenden komen hun liedjes ter gehore brengen op een podium. Verder is er ?s avonds een BBQ en gaat het feest tot diep in de nacht door. Heb je morgen nog niks te doen en lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan een mail naar dbaks@hotmail.com (mannen) of naar damesmerlijn@hotmail.com (dames). De kosten voor de gehele dag bedragen 11 euro en kunnen bij aankomst betaald worden.

GNSK
Vanuit Merlijn wordt er een wedstrijdcommissie voetbal geleverd aan het GNSK. Merlijn is dus eigenlijk de baas naast het veld, maar we willen natuurlijk ook de baas in het veld zijn, dus zijn wij op zoek naar jongens en dames die mee willen doen aan dit geweldige evenement.
Voor de inschrijving betaal je 29 euro, waarvan naar verluidt Pendragon de helft
subsidieerd, dus betaal je 14,50 per persoon. Hier krijg je wel de volgende
dingen voor terug:
- toegang tot de 2 feesten in het willem II stadion (donderdag en vrijdag)
- je kan overnachten op de camping
- je krijgt ontbijt, lunch en avondeten 2 dagen
Voor de dames is het voetbaltoernooi alleen op vrijdag 28 mei. Voor de heren is
het voetbaltoernooi op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Er wordt gespeeld bij ons
vios en de finale wordt in het willem II stadion gespeeld!!
Op vrijdag zullen de wedstrijden om ong. 09.00 beginnen en dit zal tot ong.
17.30 duren. OP zaterdag beginnen de heren net zo vroeg en zal er tot 13.00 bij
Ons Vios gespeeld worden en om 13.30 zal de finale in het Willem II stadion
beginnen.
Voor de jongens die mee willen doen is er de mogelijkheid om tot het GNSK te
blijven trainen. Op welke dagen dit zal gebeuren is nog niet helemaal duidelijk,
maar zal snel worden gecorrespondeerd.
Ga bij je voetbalmaten langs en maak ze warm voor dit mooie evenement. Je kan
jezelf of meerder mensen opgeven bij Dennis Mallant (ddmallant@hotmail.com)!!,
vermeld even je registratienr UVT of HBO (als je die hebt) en positie in het
veld.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. De uitnodiging voor deze vergadering evenals de agenda worden binnenkort bij je thuisbezorgd.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook nog steeds op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Meimarkt:
Op 30 mei vindt er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag.
Aangezien gebleken is dat het lastig wordt om bruikbare spullen te verzamelen is het bestuur op zoek naar creatieve idee’¬ voor het gebruik van de kraam. Denk jij dat Merlijners b.v. pannekoeken moeten bakken en die dan verkopen of heb je een beter plan om wat geld voor de kas bij elkaar te krijgen? Laat het ons weten: tsvvmerlijn@uvt.nl

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Wedstrijden Nederlands Elftal
Hebben jullie allemaal al de EK-poule ingevuld? Deze is te verkrijgen bij Daan Baks of gewoon op de site. Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd in een doos op het sportcentrum. De wedstrijden worden natuurlijk extra spannend als je de uitslagen voorspeld hebt. De Boekanier heeft tijdens de EK-periode een groot scherm ophangen. Het leek het bestuur een leuk idee om met z?n allen de wedstrijden van het Nederlands elftal daar te gaan kijken. Dus 15 en 23 juni zijn wij in ieder geval bij de Boekanier te vinden. Neem al je vrienden en huisgenoten mee en vier samen met je teamgenoten een leuk feestje in de Boekanier!

Wedstrijdformulieren
Het seizoen is weer voor bijna alle teams afgelopen. Ik wil graag alle ingevulde wedstrijdformulieren verzamelen en ze bundelen zodat de statistieken weer bijgewerkt kunnen worden. Hier heb ik wel jullie hulp voor nodig. Niet alle formulieren lagen op het sportcentrum, bij Sarto, Broekhoven en Stefan in zijn auto. Dus als iemand nog een wedstrijdformulier thuis heeft liggen, zoek deze dan even op en laat hem op het sportcentrum in het postvakje achter.

groeten,

Secretaris der TSVV Merlijn 

> Nieuwsbrief 10, 17 mei 2004


Beste Merlijnleden,

Afgelopen zaterdag heeft zaterdag 1 uit tegen BVV-Caterpillar met 1-1 gelijk gespeeld. Dit was voldoende om door te gaan naar de volgende ronde van de nacompetitie. De volgende wedstrijd is a.s. donderdag uit tegen Internos.
Het zou leuk zijn dat tijdens deze belangrijke wedstrijden vele Merlijners langs de lijn staan om dit team aan te moedigen. Hierna volgen nog twee wedstrijden op 22 en 29 mei.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

ALV
Formatie van het bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Meimarkt
Weekendje Merlijn
GNSK
Barman sportcentrum

ALV
Woensdag om 20.30 uur is er een Algemene Leden Vergadering in de Boekanier. Als het goed is hebben alle leden een uitnodiging en een agenda van de vergadering per post gekregen. De notulen van vorige ALV zijn aan deze nieuwsbrief toegevoegd. Ook zijn ze snel te vinden op de site wanneer wat probleempjes zijn opgelost. Kom allemaal om je stem te laten horen en drink na de vergadering nog gezellig een drankje op het goede functioneren van de nieuwe bestuursleden.

Formatie van het bestuur
Afgelopen week is het nieuwe bestuur geformeerd. Het bestuur zal tijdens de ALV aan de leden worden voorgesteld. Rond oktober is er een nieuwe ALV. Mocht je gedurende het jaar meer willen weten over een bestuursfunctie bij Merlijn, kan je altijd een mailtje sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

Commissies
De meeste commissies worden voor de volgende bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen? Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie. Verder is de damescommissie ook nog op zoek naar vrouwen die volgend jaar de competitie en de activiteiten willen regelen. Heb je interesse stuur een mailtje naar damesmerlijn@hotmail.com

Competitievoetbal
Waarschijnlijk heeft Merlijn volgend jaar nog een p䡲 teams erbij. Daar zijn nog heel wat competitiespelende leden voor nodig. Trainingsleden die graag competitie bij Merlijn willen gaan spelen moeten de overschrijvingsdatum van 31 mei in de gaten houden. Voor die tijd moet je overgeschreven zijn anders ben je niet speelgerechtigd. Dit overschrijven kan gedaan worden door een overschrijvingsformulier te laten tekenen door je oude club en je nieuwe club. Wil je graag overschrijven en heb je meer informatie nodig, stuur dan een mailtje naar mariekevansambeeck@hotmail.com. Dit geldt ook voor niet speelgerechtigde Merlijnleden.

Meimarkt
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar goede idee’¬voor activiteiten of spellen of etenswaar dat aan de voorbijgangers kan worden aangeboden.

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

GNSK
Op 27, 28 en 29 Mei vindt het GNSK plaats. Dit jaar wordt dit evenement in Tilburg gehouden. Van Tilburg mogen er 2 mannenteams en 1 vrouwenteam meedoen. Merlijn zorgt voor de spelers. Het vrouwenteam is al helemaal compleet. Bij de mannen zijn nog niet voldoende aanmeldingen. Jan van de Vooren heeft al een mailtje rond laten gaan, waarop weinig reacties zijn gekomen. Wie van de mannen heeft zin om lekker 2 dagen te voetballen, samen gezellig te eten en te feesten. De kosten bedragen 29 euro. De helft van deze kosten kunnen verhaald worden op Pendragon. Daarvoor krijg je twee dagen eten en toegang tot het grote feest in het Willem II stadion. Meer informatie is ook te vinden op de Pendragon site. Heb je interesse om mee te doen stuur dan snel een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Pendragon zoekt ook nog vrijwilligers die allerlei activiteiten verrichten tijdens deze drie dagen. Wat je allemaal kan doen is ook weer op de pendragon site te vinden. Als vrijwilliger krijg je ook gewoon eten en een vrijkaartje voor het feest in het Willem II stadium. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar pendragon@uvt.nl.

Barman sportcentrum
Het sportcentrum is op zoek naar nieuwe barmannen voor de sportkantine. Interesse? Meer informatie is te halen bij de mannen achter de bar.

Groeten,

Secretaris der TSVV Merlijn 
Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University