Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 1, 5 september 2005

Nieuwsbrief 1, 5 september 2005

Beste Merlijnleden,

Zijn de colleges weer begonnen, wordt het eindelijk lekker weer. Doordeweeks zwaar klote natuurlijk, maar in het weekend niets fijner dan een warm nazomerzonnetje en een biljartlaken om een leuk potje voetbal op de mat te leggen en die punten binnen te slepen voor de TSVV Merlijn.
De uitslagen van afgelopen weekend maken duidelijk dat niet elk team dit gelukt is, maar al met al mogen we denk ik wel tevreden zijn als ons vlaggenschip, Dames 1, wint met 7-1. Overige uitslagen:
SC Olympus 1 – Zaterdag 1 3-2
SC Olympus 2 – Zaterdag 2 1-5
SC Elshout – Zondag 1 0-6
Sarto 4 – Zondag 2 1-1
Audacia 4 – Zondag 3 4-1
Zondag 4 – SVG 6 3-6
Ook het vermelden waard is dat alle zaalteams hun oefenwedstrijden hebben gewonnen, dus dat belooft nog wat voor in de competitie.

Trainingsperikelen
In de TIK-week hebben 1200 bierzuipende kindertjes en nog een paar honderd mentormama’s en papa’s ons trainingsveld beschadigd. De grootste schade is ontstaan door het gebruik van zware machines bij de afbraak van de cantustent. Door dit onfortuinlijke voorval kan Merlijn de eerste weken van dit nieuwe seizoen geen gebruik maken van de eigen accommodatie op het sportcentrum. Gedurende die tijd wijken we uit naar verschillende locaties, met name Broekhoven en de Theresiavelden. Wij proberen te allen tijde iedereen op de hoogte te houden van alle veranderingen, houdt zelf goed het gastenboek en je mail in de gaten voor veranderingen in tijden en accomodaties. Totdat de velden weer in gebruik genomen kunnen worden sluiten trainingsleden vanwege beperkte capaciteit bij Broekhoven de eerste weken aan bij de trainingen van niveau 3, op dinsdag en donderdag om 19:15 op de theresiavelden.
Onze excuses voor de overlast.

Pasjesfeest
Over een paar korte weekjes staat het eerste feest van het seizoen alweer voor de deur.
Het pasjesfeest. Dan krijgt ieder Merlijnlid bij inlevering van een pasfoto een pasje waarmee het hele seizoen op gezette tijden kortingen te krijgen zijn op bier en fris bij ons stamcafé De Boekanier. Zorg er dus alvast voor dat je een pasfoto in je bezit krijgt als je er geen meer hebt rondslingeren. De uitreiking van de pasjes zal natuurlijk gepaard gaan met een mooi feest, alwaar de pasjes meteen in de praktijk “getest” kunnen worden. Een datum volgt later, houd daarvoor de nieuwsbrief of de site goed in de gaten.

Leden gezocht
Hoewel de competitie al begonnen is en de meeste teams al aardig vol zijn kunnen we natuurlijk altijd versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand in je naaste omgeving die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan eens contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actieve leden gezocht
Voor enkele commissies zijn wij nog op zoek naar leden die eens actief willen bijdragen aan de vereniging. Deze vereniging leeft nou eenmaal bij de gratie van vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken om 10 voetbalteams en vele trainingsleden en vrienden van Merlijn niet alleen maar tevreden te houden, maar ze het gevoel willen geven dat ze trots kunnen zijn op de grootste studentensportvereniging van Tilburg. Dus nee, Lacoste, dat zijn jullie niet, zoals jullie zo pertinent durven te beweren in de sportfolder van het sportcentrum.
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Site: http://www.tsvvmerlijn.nl
Zoals jullie allemaal weten is Merlijn eigenaar van een van de best bijgehouden sites van de Tilburgse studentenwereld. Ieder lid van Merlijn kan hier op inloggen en zijn eigen gegevens up to date houden. Alsmede ook de statistieken bekijken die teamleiders, spelersraden, coaches en/of bestuursleden constant bijwerken. Het gastenboek is tevens altijd een bron van levendige discussies, die niet altijd evenveel met voetbal te maken hebben. Ook kun je hiervoor terecht voor alle informatie die je nodig hebt. Voor sommige informatie moet je echter inloggen. Als je nog nooit ingelogd bent geweest is er een standaardwachtwoord ingesteld. Dit wachtwoord is op te vragen door naar de site van Merlijn te gaan, proberen in te loggen met een random wachtwoord en dan op wachtwoord opvragen te klikken. Je krijgt dan een mail met je wachtwoord toegestuurd naar het emailadres wat bij jouw profiel op de site staat vermeld. In deze mail staat je wachtwoord, welke je na de eerste keer inloggen aan kan passen. Je kunt nu ook belangrijke documenten als bijvoorbeeld Notulen van ALV’s lezen.

Merlijnpapa
Sinds kort heeft Merlijn er weer een papa bij. Ditmaal in de persoon van Maarten Souren. Sinds kort zijn actieve carrière bij Merlijn beëindigd, maar nog wel trainingslid is deze voormalig aanvoerder van Zondag 2 al enkele weken vader van dochtertje Kyara.
Gefeliciteerd Maarten!

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer. Kleine tip voor de veldvoetballers, geniet van de biljartlakens zolang ze er nog liggen!

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University