Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 9, 19 mei 2005

Nieuwsbrief 9, 19 mei 2005

Beste Merlijnleden

Het competitiegedeelte van dit seizoen zit er weer op, met uitzondering van Zaterdag 1, die nog actief zijn in de nacompetitie. Maar niet getreurd, want Merlijn zou Merlijn niet zijn als wij niet gewoon door gingen met het roven van jullie vrije tijd. Ditmaal in de vorm van allerhande geweldige activiteiten. Zo staat er nog dit weekend het GNSK op het programma in Nijmegen en een toernooi bij Sarto op zondag en dan is het de week daarop alweer tijd voor het eerste lustrum van jullie geliefde zwart-witte club. Tevens staat er een ALV op de planning en een kennismakingsbarbecue. Hierover later in deze nieuwsbrief meer.

Lustrum
Om maar meteen met de deur in huis te vallen begin ik even bij de grootste activiteit. Vanaf zondag 29 mei is het zover. Een week lang staat de vereniging dan in het teken van haar vijfde verjaardag. Het programma was al bekend, nu ook de aanvangstijden van de activiteiten.
Op 29 mei beginnen we met een openingstoernooi. Inschrijven kan individueel of in teams van 6 tot 9 personen de aanvang van het toernooi is om 12:00 uur. Er zal mogelijkheid zijn om de amstelcupfinale te bekijken.
Op 2 juni is er een open feest in de Boekanier, aanvang daarvan is 22:00 uur. Het thema is “groene ballen” degene die het origineelste in thema is wint een prijs. Er zal een gratis fust worden aangeboden door de Boekanier en tevens zullen er de hele avond 2 speciale lustrumshotjes te verkrijgen zijn voor €1,- en natuurlijk is er zoals altijd weer pijpavond, waarbij je maar €1,- betaalt voor een pijpje bier.
Op 4 juni is het gala in het Willem II stadion. Met onbeperkt drank, een dj, een band, een casino en een verrassingsact. Het gala begint waarschijnlijk om 20:30 uur.
En heel belangrijk; onder de personen die bij alle drie de bovenstaande activiteiten aanwezig zijn wordt een reis verloot. Voor meer informatie over het lustrum check je onze site: www.tsvvmerlijn.nl

Nacompetitie Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag 21 mei en de week daarop, zaterdag 28 mei speelt het eerste zaterdagteam nacompetitiewedstrijden bij Broekhoven. Na 1 gespeelde wedstrijd is de stand als volgt:
1. Alliance, 3 punten, doelsaldo +2
2. Kerkwijk, 3 punten, doelsaldo +1
3. ASH, 0 punten, doelsaldo -1
4. TSVV Merlijn, 0 punten, doelsaldo -2
Maar er is nog niets verloren want de eerste twee promoveren naar de derde klasse dus Merlijn heeft alles nog in eigen hand.
Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 21 mei:
TSVV Merlijn – Kerkwijk 14:30
ASH –Alliance 14:30
Zaterdag 28 mei:
Kerkwijk – Alliance
TSVV Merlijn – ASH
Kom dus allemaal, het liefst beide zaterdagen Merlijn aanmoedigen bij Broekhoven, er staat nog veel op het spel.

Open training dames
Wij hopen volgend jaar een tweede damesteam te kunnen laten starten. Onze dames hebben daarom een open training georganiseerd op woensdag 25 mei om 18:00 uur bij Broekhoven. Ken je nog dames (bijvoorbeeld de vriendin van Jos) die geïnteresseerd zijn in voetbal nodig ze dan uit om mee te komen trainen. Aansluitend zal er een kleine borrel worden georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein (leintjuuuh@hotmail.com)

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Elk halfjaar wordt er een ALV gehouden. In verband met het lustrum zal de ALV dit keer gehouden worden in juni en wel op woensdag 22 juni. De ALV zal plaatsvinden in de Groote Schouw op de bovenste verdieping. Te zijner tijd zullen jullie een uitnodiging in de bus ontvangen met de agenda voor de vergadering erbij.

Kennismakingsbarbecue
Op 30 juni wordt er voor alle competitieleden een barbecue georganiseerd op het sportcentrum. Dit is een min of meer verplicht onderdeel van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De nieuwe mensen kunnen zo op een ontspannende manier kennis maken met de rest van de selectie, de trainers zullen hun grootse plannen ontvouwen voor het nieuwe seizoen en het programma van de voorbereiding zal bekend gemaakt worden. Schrijf deze dag dus alvast in je agenda.

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer. Rest mij nog iedereen die op vakantie gaat veel plezier te wensen en iedereen die gebukt gaat onder de zware last van tentamens veel succes te wensen. Tot ziens bij de activiteiten.

Met zwart-witte groet,

De secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University