Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 8, 21 april 2005

Nieuwsbrief 8, 21 april 2005

Beste Merlijnleden,

Spring is in the air en dat is altijd reden voor de KNVB om de competitie maar af te laten lopen. Ja hoor, wordt het eindelijk lekker weer en dan zit je wekenlang op de zondagmiddag bij je schoonouders op de koffie omdat er geen voetbal is. Gelukkig gaan we met zn allen nacompetitie halen om het seizoen wat te rekken. En dan bedoel ik natuurlijk Zaterdag 1 en Zondag 1. Zaterdag 1 heeft het nog helemaal in eigen hand. Als zij aanstaande zaterdag winnen van WSC dan zijn zij winnaar van de 3e periode. Kom dus allemaal kijken als je kan! De wedstrijd wordt gespeeld bij Broekhoven en begint om 14:30. Voor Zondag 1 ligt het allemaal wat moeilijker, zij zijn afhankelijk van het resultaat van de concurrenten en kunnen zondag nog niets veilig stellen maar moeten in ieder geval wel winnen.

Wie in elk geval wel al ergens zeker van is, is Zaterdag 3. Zij zijn vorige week zaterdag 16 april kampioen geworden. Na een eenzijdige kampioenswedstrijd die eindigde in een 11-0 overwinning voor de zwart-witten werden zij het eerste Merlijnteam dat kampioen is geworden! Er werd eerst gefeest bij Broekhoven, waarna het feest zich verplaatste naar Cul de Sac. Het zal in ieder geval laat zijn geworden die bewuste avond.

Bestuursleden gezocht
Voor de volgende bestuursperiode, die in zal gaan na het lustrum (dus begin juni) zijn wij nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij je ook een seizoen lang inzetten om Merlijn nog groter, mooier en beter te maken, stuur dan een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Familiedag Zaterdag
Op zaterdag 23 april zal er een familiedag worden georganiseerd voor de zaterdagafdeling. Op deze dag worden namelijk al jullie familieleden uitgenodigd een wedstrijd van jullie bij te wonen! Ze zullen worden ontvangen met koffie en gebak om vervolgens jullie aan het werk te zien.
Het programma voor die dag is (onder voorbehoud):
12.30 Zaterdag 2 - Kerkwijk 3
14.30 Zaterdag 1 - WSC 1
Als jullie van tevoren aangeven hoeveel familieleden er komen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Willem II ADO Den Haag
In samenwerking met Willem II kan Sportraad Pendragon kaarten aanbieden voor vak N voor 7,50 i.p.v 13,50 voor de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag. Je kan kaarten afhalen voor 29 april op de kamer van Sportraad Pendragon. Je moet wel je identiteitsbewijs of sportkaart meenemen.

Lustrum
Nogmaals het programma voor het lustrum. Zoals jullie zien is nu ook de locatie van het gala bekend. Het belooft een mooie week te worden dus zorg dat je er bij bent.
zondag 29 mei - Openingstoernooi terrein Broekhoven
dinsdag 31 mei - Receptie terrein Broekhoven
donderdag 2 juni - Open Feest caf de Boekanier
zaterdag 4 juni - Merlijn Gala in het Willem II stadion

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer, ik hoop jullie de volgende keer te kunnen berichten over behaalde nacompetitie en een eventueel kampioenschap van ons tweede zaalteam. Verder wil ik de Dames veel plezier wensen op hun weekendje en iedereen bedanken die gister de uitzending op radio 1 tot een succes hebben gemaakt.

Met sportieve groet,

De Secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University