Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 6, 3 maart 2005

Nieuwsbrief 6, 3 maart 2005

Beste Merlijnleden

In deze donkere bijna geheel voetballoze dagen een nieuwe nieuwsbrief om het leed te verzachten. Want hoewel er weinig activiteit is op het veld is er achter de schermen genoeg gaande. Bijna alle actieve leden van Merlijn zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest.
Het darttoernooi is geweest alwaar Rood en Montrée de eerste prijs hebben binnengesleept. Er is een promotiedag geweest op de UvT, waar in ijzige kou en in de sneeuw de mensen van de wervingscommissie plus nog wat fanatieke supporters een zware dag achter de rug hebben. Hulde daarvoor (en beterschap Wouter). Ook zal er een dezer dagen een nieuwe MI op de mat ploffen en zijn de trainers en spelersraden druk in de weer om iedereen op de hoogte te houden van de actuele weersomstandigheden en wanneer er wel en wanneer er niet gevoetbald wordt. En de voorbereidingen voor het lustrum zijn in volle gang.

Het programma voor het lustrum ziet er voorlopig als volgt uit:
Op Zondag 29 mei is er een toernooi. Dit toernooi zal gehouden worden bij Broekhoven.
Op Dinsdag 31 mei bestaat Merlijn officieel 5 jaar en is er een receptie, ook bij Broekhoven.
Op Donderdag 2 juni is er een open themafeest in de Boekanier
Op Zaterdag 4 juni is er een gala, op een nader bekend te maken locatie.
Hou deze week dus vrij!!!

Heb jij het ook koud?
Dan heeft Merlijn het antwoord. Sinds kort zijn er weer Merlijnsjaal en Merlijntruien te koop bij onze penningmeester. Om in het bezit te komen van zo’n sjaal of trui stuur je een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De trui is zwart met achterop in witte letters TSVV Merlijn en voorop het Merlijnlogo. De sjaals zijn natuurlijk zwart met wit. Een zwarte sjaal met in grote witte letters TSVV Merlijn er op en aan beide uiteinden het Merlijnlogo.

De grote ‘Vrienden van Merlijn$ - Loterij
Tijdens de nieuwjaarswedstrijd zijn de ‘Vrienden van Merlijn’ weer heel even terug van weg geweest en onder de aandacht gebracht van de leden. Echter, de Vrienden van Merlijn zijn onderverdeeld in oud-leden en familie-leden. Deze nieuwe actie is er voornamelijk op gericht nieuwe familie-leden te werven.
Komende twee weken gaan we van start met een geheel nieuwe actie, namelijk de ‘Vrienden van Merlijn-loterij’. Tijdens de actie worden alle leden gevraagd binnen de gestelde periode 1, 2 of meer nieuwe Vrienden van Merlijn te werven, bijvoorbeeld je ouders, buurman, opa en oma etc. Voor iedere nieuwe ‘vriend’ die je aanlevert ontvang je 1 lot voor de loterij die zal worden gehouden aan het einde van de actie. Dus hoe meer vrienden je werft, des te groter de kans dat je iets wint!
Speciaal voor de ‘Vrienden van Merlijn’ zal er een zonnige dag worden uitgekozen om hen allen uit te nodigen om naar een wedstrijd van hun Merlijners te komen kijken. Op deze manier kunnen zij ervaren wat voor een fantastische club zij steunen. Ze worden ontvangen met koffie en gebak en aansluitend zal een gezellige borrel volgen met hopelijk een extra overwinning op zak!
De actie loopt tot vrijdag 11 maart. Je kunt een Vrienden van Merlijn inschrijfformulier downloaden op www.tsvvmerlijn.nl

Verenigingenfeest
Op dinsdag 15 maart 2005 organiseert Sportraad Pendragon het verenigingenfeest! Dit feest zal plaatsvinden in discotheek The Blitz aan de Heuvelring 116 te Tilburg. De aanvang is om 22:00 uur en het feest zal rond 03:00 afgelopen zijn. Op deze avond draaien DJ Frisco, ondersteunt door saxofonist IJsbrand van $t Zand en percussionist Alex Magno Da Silva. Zij zullen opgevolgd worden door judoka en gouden medaille winnaar DJ Dennis van der Geest.
Kaartjes kosten slechts 4 euro en zijn verkrijgbaar bij het bestuur van Merlijn (mail hiervoor naar tsvvmerlijn@uvt.nl) en op de Pendragonkamer op het sportcentrum.

Met sportieve groet,

De Secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University