Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 4, 20 oktober 2004

Nieuwsbrief 4, 20 oktober 2004

Beste Merlijnleden,

In het kader van lid-tevredenheid dacht ik jullie maar weer eens op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen binnen Merlijn.
En zeg nou zelf; wat is er fijner dan op een regenachtige koude woensdagmiddag een nieuwsbrief te krijgen?

Nieuwe truien.
Er zijn weer 50 nieuwe Merlijntruien besteld. Jij kunt ook in het bezit komen van zo’n mooie trui. (Zwarte ‘hooligan’ trui, met logo van Merlijn voorop en de tekst ‘TSVV Merlijn’ achterop) Hoe? Door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl met als onderwerp: Merlijntrui. Vergeet niet je maat ook te vermelden, er is keuze uit S, M, L en XL.

Deadline volgende MI.
Komende week komen jullie als het goed is allemaal in het bezit van de eerste Merlijn International van dit seizoen, maar aan de volgende MI wordt alweer hard gewerkt. Als je jezelf een begenadigd schrijver vindt dan wordt het zeer gewaardeerd als je een stukje schrijft. De deadline voor de volgende MI is 1 december. Je meesterwerkjes kun je naar tsvvmerlijn@uvt.nl sturen.

Materialen Merlijn.
Aan het eind van vorig seizoen zijn alle tenues, ballen en andere materialen geteld. Er bleek het een en ander te ontbreken. Aan jullie de vraag om even in je kast te kijken of je niet per ongeluk een keer iets van merlijn hebt meegenomen en, mocht dit het geval zijn, het zo snel mogelijk te retourneren aan Stefan van de Ruit of Tim Montree.

Sportkaart
Vanaf deze week zal er intensief gecontroleerd worden op het bezit van een sportkaart bij de trainingen. Leden die nog niet in het bezit zijn van een sportkaart worden dringend verzocht er alsnog een aan te schaffen ten einde vervelende confrontaties met sportkaartcontroleurs te voorkomen en deelname aan trainingen veilig te stellen.

Harkfestijn
Woensdag 24 november is het weer zo ver. Het inmiddels zowel beroemde als beruchte Merlijn Harkfestijn komt eraan.’s Neerlands mooiste bierestafette. Inschrijven kan door een inschrijfformulier in te vullen. Deze hangen binnenkort op het bord in het sportcentrum of zijn te downloaden van de site. Een team bestaat uit 5 personen en het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Hiervoor krijg je in ieder geval 3 biertjes en is de rest van de avond het bier €1,20. Ook niet-leden mogen meedoen aan deze bierestaffette.


Met sportieve groet,

De Secretaris


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University