Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2004

Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2004

Beste Merlijnleden,

Nu de emailfunctie op de site van Merlijn weer werkt is het tijd voor een nieuwsbrief. Want de laatste dateert al van veel te lang geleden. Inmiddels is het seizoen 2004-2005 enkele wedstrijden oud en kunnen we constateren dat het na een moeizaam begin steeds beter gaat. Zo hebben bijvoorbeeld Zondag 2 en Dames 1 afgelopen zondag hun eerste overwinning behaald en hebben Zaterdag 3 en Zondag 3 bewezen ook tegen goede tegenstanders punten te kunnen pakken. Ook de zaalvoetballers hebben bewezen in goede vorm te zijn. Zowel het eerste als tweede zaalvoetbalteam is door in de beker.

Uitslagen van afgelopen weekend:
Vrijdag:
z.v.v. Helma - Merlijn 1 3-8
Maradgo mode – Merlijn 2 8-1

Zaterdag:
BVV Caterpillar 1 - Merlijn 1 2-1
Nivo Sparta 7 - Merlijn 2 2-5
Merlijn 3 – SET 3 3-0

Zondag:
Merlijn 1 – The White Boys 1 5-1
Merlijn 2 – ZIGO 3 3-1
Merlijn 3 – Jong Brabant 3 1-1
Dames – Waspik 1 2-1

Bestuursleden gezocht.
Binnenkort is er weer een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zullen een aantal bestuursleden zich terugtrekken uit het bestuur. We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk lijken om een jaartje (meer mag natuurlijk) mee te helpen het functioneren van de vereniging als geheel te verbeteren. Heb je interesse, spreek dan eens een bestuurslid aan.

www.tsvvmerlijn.nl
Onze site wordt momenteel vernieuwd. Neem eens een kijkje naar de nieuwe layout. En vergeet niet de verbeterde statistieken eens door te pluizen om te kijken hoeveel je doelpunten of wedstrijden je in je gehele Merlijn carriere hebt mogen aantekenen en of je niet al recht heb op een jubileumwedstrijd. Bij deze wil ik Moswa alvast, hoewel het nog niet helemaal af is, complimenteren met het geleverde werk.

Records.
De afgelopen weken zijn er weer wat records gesneuveld. Zo heeft Zaterdag 3 met maar liefst 25-2 gewonnen. Dit is een nieuw clubrecord. Het vorige stond op naam van Zondag 2, die vorig seizoen al eens met 15-1 wonnen. Tevens is afgelopen zondag de succesvolste zondag ooit. Niet alle teams wisten te winnen maar toch zijn de 10 punten uit 4 wedstrijden voldoende voor een nieuw record. En de Dames hebben de eerste punten ooit behaald voor een Merlijn damesteam.

Oud-leden.
Er zijn een aantal mensen die nog mailtjes van Merlijn ontvangen. Ook al zijn ze al een tijdje geen lid meer. Ik heb deze oud leden inmiddels uit het ledenbestand verwijderd, maar omdat Moswa nog bezig is met de site kan ik jullie nog niet van de site verwijderen vanwaar de mails worden verstuurd. Dit zal ik proberen zo snel mogelijk te doen als de site weer in optimale staat is.

Dit was het weer voor deze nieuwsbrief. Rest mij nog het volgende; bereid je maar vast voor op activiteiten die nog komen gaan over niet al te lange tijd, oftewel zoek je harkteam maar weer bij elkaar.

Met sportieve groet,

De Secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University