Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 2, 9 juli 2004

Nieuwsbrief 2, 9 juli 2004

Beste Merlijnleden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie mijn vorige nieuwsbrief kregen. Reden hiervoor is natuurlijk dat er momenteel weinig te melden is omdat de competitie een aantal weken geleden afgelopen is. Ook staan er voorlopig geen activiteiten op het programma. Toch zijn er nog een aantal dingen die voor volgend seizoen geregeld dienen te worden.

In deze nieuwsbrief infomatie over:
- Voorbereiding
- Inleveren trainingspakken en tassen
- Commissies
- Vrijwilligers
- Competities, geen promotie Zondag 3


- Voorbereiding
De voorbereiding begint in de week van 9 augustus voor selectieteams met 2 trainingen in de week. Tot 29 augustus kan er niet worden getraind op de accomodatie van het sportcentrum.
Er wordt uitgeweken naar het Theresiaveld en naar Dongen. Voor de niet-selectie elftallen zijn geen trainingen geregeld voor 29 augustus, zij moeten onderling afspraken maken als ze willen trainen. Ook staat er in de voorbereiding de Merlijn-Cup op het programma. Dit toernooi zal op 22 augustus bij Sarto plaatsvinden.

- Inleveren trainingspakken en tassen
Iedere speler van Merlijn die in het bezit is van een trainingspak en/of een tas en/of eventueel andere spullen die niet van hem zijn dient deze in te leveren op de verenigingenkamer van het sportcentrum. Begeleid met een briefje van wie de spullen zijn. Je kunt ze ook persoonlijk aan Stefan van de Ruit geven. Als je je spullen niet inlevert voor 17 juli, de datum die in het contract staat welke je als het goed is aan het begin van het jaar hebt getekend, dan volgt een boete.

- Commissies
Verschillende commissies zijn nog op zoek naar nieuwe mensen. Vooral de activiteiten commissie kan nog wel wat nieuw bloed gebruiken. De eerstvolgende activiteit van de commissie zal zijn; het organiseren en in goede banen leiden van de Merlijn standjes tijdens de Nachten van Pendragon en de TIK-markt. Lijkt het je verder leuk om bij alle activiteiten van Merlijn een vinger in de pap te hebben, schroom dan niet en mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De redactie van het clubblad is nog op zoek naar enthousiaste zaterdagvoetballers die ervoor zorgen dat de zaterdag in het clubblad niet onderbelicht wordt.

- Vrijwilligers
Voor tijdens de TIK-week en tijdens de hart-van-Brabantloop zoekt het sportcentrum nog vrijwilligers om mee te helpen. Merlijn krijgt hier middels een medewerkersregeling dan geld voor. Wil je graag je club een handje helpen en zelf ook een leuke avond hebben geef je dan op door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

- Competities
Sinds een aantal dagen zijn de nieuwe competitie indelingen bekend. Deze staan inmiddels op de site. Benieuwd welk team volgend seizoen naar Rust Roest 4 uit moet, of naar Waspik-Zuid om bij het gerenommeerde ‘The White Boys’ 3 punten uit het hol van de leeuw weg te slepen? Kijk dan even op de www.tsvvmerlijn.nl. Helaas is het niet gelukt om de promotie-aanvraag van Zondag 3 ingewilligd te krijgen. Zij voetballen volgend seizoen weer reserve 6e klasse, kampioenen mannen!

Rest mij enkel nog een ieder een fijne vakantie toe te wensen. Vergeet vooral niet aan je conditie te werken in de vakantie zodat je volgend seizoen die basisplaats waar je altijd al van droomde kunt verwezelijken.

Met sportieve groet,

De Secretaris


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University