Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005 > Nieuwsbrief 1, 7 juni 2004

Nieuwsbrief 1, 7 juni 2004

Beste Merlijnleden,

Bij het sturen van de vorige nieuwsbrief is er iets mis gegaan waardoor (bijna) niemand hem heeft ontvangen. Waarschijnlijk omdat ik nog niet de benodigde rechten had op de Merlijn site.
Ik hoop dat het nu wel lukt. Mocht je de andere wel ontvangen hebben, dan kan het zijn dat je wat dubbele informatie krijgt. Gelieve geen boze emails daarover naar ondergetekende.

In deze nieuwsbrief informatie over:
- Nieuwe bestuur
- Toelichting Begroting
- Weekend
- EK-poule
- Barbecue (spullen meenemen)
- Scheidrechters
- Commissies


- Nieuwe Bestuur:
Na een jammer genoeg teleurstellende seizoensafsluiting (geen nacompetitie voor Zondag 1, geen promotie voor Zaterdag 1, geen kampioenschap voor Zondag 3) gaan we er in ieder geval volgend seizoen weer hard tegen aan om te proberen deze keer wel op het laatste moment aan de goede kant van de score te staan. Dit doen we met een nieuw bestuur dat 19 mei jongstlede het oude heeft afgelost.
Het nieuwe bestuur heeft de volgende samenstelling:
Johan van Arkel, Voorzitter
Rudi Neijenhuis, Secretaris en Vice-Voorzitter
Joost van Boekel, Penningmeester
Tim Montrée, Competition Manager Zondag
Stefan van de Ruit, Competition Manager Zaterdag/Zaal
Dennis Mallant, PR-Functionaris
Menno de Pater, Activiteiten-functionaris

- Toelichting Begroting:
Zoals afgesproken op de ALV, heeft de penningmeester bij de begroting van het komende seizoen een uitleg gemaakt. Als men geïnteresseerd is in de gegevens kan men die opvragen door een mailtje te sturen naar joost001@hotmail.com

- Weekend
Op 18, 19 en 20 juni vindt weer het Merlijn weekend plaats. Opgeven kan nog deze week door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com of door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij een lid van de activiteitencommissie

- EK-poule
Merlijn organiseert in verband met het naderende EK een EK-poule. Heb je zin om ook wat spanning toe te voegen aan wedstrijden als bijvoorbeeld Zwitserland-Kroatië en Rusland-Griekenland? Download het formulier dan en lever het voor 11 juni ingevuld in bij Daan Baks, of op de Merlijn-box in de pendragon kamer. Als je ook je vrienden en familie vraagt er een in te vullen wordt de prijzenpot voor jezelf alleen maar groter, want zeg nou zelf, jij hebt toch het meeste verstand van voetbal?

- Barbecue
Op 10 juni vindt weer de Merlijn barbecue plaats. Tijdens deze barbecue kan kennisgemaakt worden met nieuwe spelers/trainers/bestuursleden. Selectiespelers van zowel Zaterdag als Zondag worden om 19:00u verwacht, de rest om 20:00u. Kosten van de berbecue bedragen ongeveer €5,- en je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com.
Tevens dienen alle spelers die Merlijnspullen in hun bezit hebben (d.w.z. tassen, trainingspakken e.d.) deze mee te nemen naar de barbecue.

- Scheidsrechters
Voor volgend seizoen is het de bedoeling dat een scheidsrechterscursus gegeven gaat worden. Er gaat gewerkt worden met vaste scheidsrechters. Deze scheidsrechters zullen dan vrijgesteld worden van andere taken zoals wassen. Als je interesse hebt in het fluiten van een paar wedstrijdjes per seizoen geef je dan op door een mailtje te sturen naar Tim Montrée ( fcdb2@hotmail.com )

- Commissies
De meeste commissies worden voor de aanstaande bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen?
Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie.

met sportieve groet,

De Secretaris


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University