Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2004-2005

2004-2005> Nieuwsbrief 1, 7 juni 2004

Beste Merlijnleden,

Bij het sturen van de vorige nieuwsbrief is er iets mis gegaan waardoor (bijna) niemand hem heeft ontvangen. Waarschijnlijk omdat ik nog niet de benodigde rechten had op de Merlijn site.
Ik hoop dat het nu wel lukt. Mocht je de andere wel ontvangen hebben, dan kan het zijn dat je wat dubbele informatie krijgt. Gelieve geen boze emails daarover naar ondergetekende.

In deze nieuwsbrief informatie over:
- Nieuwe bestuur
- Toelichting Begroting
- Weekend
- EK-poule
- Barbecue (spullen meenemen)
- Scheidrechters
- Commissies


- Nieuwe Bestuur:
Na een jammer genoeg teleurstellende seizoensafsluiting (geen nacompetitie voor Zondag 1, geen promotie voor Zaterdag 1, geen kampioenschap voor Zondag 3) gaan we er in ieder geval volgend seizoen weer hard tegen aan om te proberen deze keer wel op het laatste moment aan de goede kant van de score te staan. Dit doen we met een nieuw bestuur dat 19 mei jongstlede het oude heeft afgelost.
Het nieuwe bestuur heeft de volgende samenstelling:
Johan van Arkel, Voorzitter
Rudi Neijenhuis, Secretaris en Vice-Voorzitter
Joost van Boekel, Penningmeester
Tim Montrée, Competition Manager Zondag
Stefan van de Ruit, Competition Manager Zaterdag/Zaal
Dennis Mallant, PR-Functionaris
Menno de Pater, Activiteiten-functionaris

- Toelichting Begroting:
Zoals afgesproken op de ALV, heeft de penningmeester bij de begroting van het komende seizoen een uitleg gemaakt. Als men geïnteresseerd is in de gegevens kan men die opvragen door een mailtje te sturen naar joost001@hotmail.com

- Weekend
Op 18, 19 en 20 juni vindt weer het Merlijn weekend plaats. Opgeven kan nog deze week door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com of door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij een lid van de activiteitencommissie

- EK-poule
Merlijn organiseert in verband met het naderende EK een EK-poule. Heb je zin om ook wat spanning toe te voegen aan wedstrijden als bijvoorbeeld Zwitserland-Kroatië en Rusland-Griekenland? Download het formulier dan en lever het voor 11 juni ingevuld in bij Daan Baks, of op de Merlijn-box in de pendragon kamer. Als je ook je vrienden en familie vraagt er een in te vullen wordt de prijzenpot voor jezelf alleen maar groter, want zeg nou zelf, jij hebt toch het meeste verstand van voetbal?

- Barbecue
Op 10 juni vindt weer de Merlijn barbecue plaats. Tijdens deze barbecue kan kennisgemaakt worden met nieuwe spelers/trainers/bestuursleden. Selectiespelers van zowel Zaterdag als Zondag worden om 19:00u verwacht, de rest om 20:00u. Kosten van de berbecue bedragen ongeveer €5,- en je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com.
Tevens dienen alle spelers die Merlijnspullen in hun bezit hebben (d.w.z. tassen, trainingspakken e.d.) deze mee te nemen naar de barbecue.

- Scheidsrechters
Voor volgend seizoen is het de bedoeling dat een scheidsrechterscursus gegeven gaat worden. Er gaat gewerkt worden met vaste scheidsrechters. Deze scheidsrechters zullen dan vrijgesteld worden van andere taken zoals wassen. Als je interesse hebt in het fluiten van een paar wedstrijdjes per seizoen geef je dan op door een mailtje te sturen naar Tim Montrée ( fcdb2@hotmail.com )

- Commissies
De meeste commissies worden voor de aanstaande bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen?
Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie.

met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 2, 9 juli 2004

Beste Merlijnleden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie mijn vorige nieuwsbrief kregen. Reden hiervoor is natuurlijk dat er momenteel weinig te melden is omdat de competitie een aantal weken geleden afgelopen is. Ook staan er voorlopig geen activiteiten op het programma. Toch zijn er nog een aantal dingen die voor volgend seizoen geregeld dienen te worden.

In deze nieuwsbrief infomatie over:
- Voorbereiding
- Inleveren trainingspakken en tassen
- Commissies
- Vrijwilligers
- Competities, geen promotie Zondag 3


- Voorbereiding
De voorbereiding begint in de week van 9 augustus voor selectieteams met 2 trainingen in de week. Tot 29 augustus kan er niet worden getraind op de accomodatie van het sportcentrum.
Er wordt uitgeweken naar het Theresiaveld en naar Dongen. Voor de niet-selectie elftallen zijn geen trainingen geregeld voor 29 augustus, zij moeten onderling afspraken maken als ze willen trainen. Ook staat er in de voorbereiding de Merlijn-Cup op het programma. Dit toernooi zal op 22 augustus bij Sarto plaatsvinden.

- Inleveren trainingspakken en tassen
Iedere speler van Merlijn die in het bezit is van een trainingspak en/of een tas en/of eventueel andere spullen die niet van hem zijn dient deze in te leveren op de verenigingenkamer van het sportcentrum. Begeleid met een briefje van wie de spullen zijn. Je kunt ze ook persoonlijk aan Stefan van de Ruit geven. Als je je spullen niet inlevert voor 17 juli, de datum die in het contract staat welke je als het goed is aan het begin van het jaar hebt getekend, dan volgt een boete.

- Commissies
Verschillende commissies zijn nog op zoek naar nieuwe mensen. Vooral de activiteiten commissie kan nog wel wat nieuw bloed gebruiken. De eerstvolgende activiteit van de commissie zal zijn; het organiseren en in goede banen leiden van de Merlijn standjes tijdens de Nachten van Pendragon en de TIK-markt. Lijkt het je verder leuk om bij alle activiteiten van Merlijn een vinger in de pap te hebben, schroom dan niet en mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De redactie van het clubblad is nog op zoek naar enthousiaste zaterdagvoetballers die ervoor zorgen dat de zaterdag in het clubblad niet onderbelicht wordt.

- Vrijwilligers
Voor tijdens de TIK-week en tijdens de hart-van-Brabantloop zoekt het sportcentrum nog vrijwilligers om mee te helpen. Merlijn krijgt hier middels een medewerkersregeling dan geld voor. Wil je graag je club een handje helpen en zelf ook een leuke avond hebben geef je dan op door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

- Competities
Sinds een aantal dagen zijn de nieuwe competitie indelingen bekend. Deze staan inmiddels op de site. Benieuwd welk team volgend seizoen naar Rust Roest 4 uit moet, of naar Waspik-Zuid om bij het gerenommeerde ‘The White Boys’ 3 punten uit het hol van de leeuw weg te slepen? Kijk dan even op de www.tsvvmerlijn.nl. Helaas is het niet gelukt om de promotie-aanvraag van Zondag 3 ingewilligd te krijgen. Zij voetballen volgend seizoen weer reserve 6e klasse, kampioenen mannen!

Rest mij enkel nog een ieder een fijne vakantie toe te wensen. Vergeet vooral niet aan je conditie te werken in de vakantie zodat je volgend seizoen die basisplaats waar je altijd al van droomde kunt verwezelijken.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2004

Beste Merlijnleden,

Nu de emailfunctie op de site van Merlijn weer werkt is het tijd voor een nieuwsbrief. Want de laatste dateert al van veel te lang geleden. Inmiddels is het seizoen 2004-2005 enkele wedstrijden oud en kunnen we constateren dat het na een moeizaam begin steeds beter gaat. Zo hebben bijvoorbeeld Zondag 2 en Dames 1 afgelopen zondag hun eerste overwinning behaald en hebben Zaterdag 3 en Zondag 3 bewezen ook tegen goede tegenstanders punten te kunnen pakken. Ook de zaalvoetballers hebben bewezen in goede vorm te zijn. Zowel het eerste als tweede zaalvoetbalteam is door in de beker.

Uitslagen van afgelopen weekend:
Vrijdag:
z.v.v. Helma - Merlijn 1 3-8
Maradgo mode – Merlijn 2 8-1

Zaterdag:
BVV Caterpillar 1 - Merlijn 1 2-1
Nivo Sparta 7 - Merlijn 2 2-5
Merlijn 3 – SET 3 3-0

Zondag:
Merlijn 1 – The White Boys 1 5-1
Merlijn 2 – ZIGO 3 3-1
Merlijn 3 – Jong Brabant 3 1-1
Dames – Waspik 1 2-1

Bestuursleden gezocht.
Binnenkort is er weer een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zullen een aantal bestuursleden zich terugtrekken uit het bestuur. We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk lijken om een jaartje (meer mag natuurlijk) mee te helpen het functioneren van de vereniging als geheel te verbeteren. Heb je interesse, spreek dan eens een bestuurslid aan.

www.tsvvmerlijn.nl
Onze site wordt momenteel vernieuwd. Neem eens een kijkje naar de nieuwe layout. En vergeet niet de verbeterde statistieken eens door te pluizen om te kijken hoeveel je doelpunten of wedstrijden je in je gehele Merlijn carriere hebt mogen aantekenen en of je niet al recht heb op een jubileumwedstrijd. Bij deze wil ik Moswa alvast, hoewel het nog niet helemaal af is, complimenteren met het geleverde werk.

Records.
De afgelopen weken zijn er weer wat records gesneuveld. Zo heeft Zaterdag 3 met maar liefst 25-2 gewonnen. Dit is een nieuw clubrecord. Het vorige stond op naam van Zondag 2, die vorig seizoen al eens met 15-1 wonnen. Tevens is afgelopen zondag de succesvolste zondag ooit. Niet alle teams wisten te winnen maar toch zijn de 10 punten uit 4 wedstrijden voldoende voor een nieuw record. En de Dames hebben de eerste punten ooit behaald voor een Merlijn damesteam.

Oud-leden.
Er zijn een aantal mensen die nog mailtjes van Merlijn ontvangen. Ook al zijn ze al een tijdje geen lid meer. Ik heb deze oud leden inmiddels uit het ledenbestand verwijderd, maar omdat Moswa nog bezig is met de site kan ik jullie nog niet van de site verwijderen vanwaar de mails worden verstuurd. Dit zal ik proberen zo snel mogelijk te doen als de site weer in optimale staat is.

Dit was het weer voor deze nieuwsbrief. Rest mij nog het volgende; bereid je maar vast voor op activiteiten die nog komen gaan over niet al te lange tijd, oftewel zoek je harkteam maar weer bij elkaar.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 4, 20 oktober 2004

Beste Merlijnleden,

In het kader van lid-tevredenheid dacht ik jullie maar weer eens op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen binnen Merlijn.
En zeg nou zelf; wat is er fijner dan op een regenachtige koude woensdagmiddag een nieuwsbrief te krijgen?

Nieuwe truien.
Er zijn weer 50 nieuwe Merlijntruien besteld. Jij kunt ook in het bezit komen van zo’n mooie trui. (Zwarte ‘hooligan’ trui, met logo van Merlijn voorop en de tekst ‘TSVV Merlijn’ achterop) Hoe? Door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl met als onderwerp: Merlijntrui. Vergeet niet je maat ook te vermelden, er is keuze uit S, M, L en XL.

Deadline volgende MI.
Komende week komen jullie als het goed is allemaal in het bezit van de eerste Merlijn International van dit seizoen, maar aan de volgende MI wordt alweer hard gewerkt. Als je jezelf een begenadigd schrijver vindt dan wordt het zeer gewaardeerd als je een stukje schrijft. De deadline voor de volgende MI is 1 december. Je meesterwerkjes kun je naar tsvvmerlijn@uvt.nl sturen.

Materialen Merlijn.
Aan het eind van vorig seizoen zijn alle tenues, ballen en andere materialen geteld. Er bleek het een en ander te ontbreken. Aan jullie de vraag om even in je kast te kijken of je niet per ongeluk een keer iets van merlijn hebt meegenomen en, mocht dit het geval zijn, het zo snel mogelijk te retourneren aan Stefan van de Ruit of Tim Montree.

Sportkaart
Vanaf deze week zal er intensief gecontroleerd worden op het bezit van een sportkaart bij de trainingen. Leden die nog niet in het bezit zijn van een sportkaart worden dringend verzocht er alsnog een aan te schaffen ten einde vervelende confrontaties met sportkaartcontroleurs te voorkomen en deelname aan trainingen veilig te stellen.

Harkfestijn
Woensdag 24 november is het weer zo ver. Het inmiddels zowel beroemde als beruchte Merlijn Harkfestijn komt eraan.’s Neerlands mooiste bierestafette. Inschrijven kan door een inschrijfformulier in te vullen. Deze hangen binnenkort op het bord in het sportcentrum of zijn te downloaden van de site. Een team bestaat uit 5 personen en het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Hiervoor krijg je in ieder geval 3 biertjes en is de rest van de avond het bier €1,20. Ook niet-leden mogen meedoen aan deze bierestaffette.


Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 5, 26 november 2004

Beste Merlijnleden,

In deze nieuwsbrief veel nieuws over de ALV. Deze vindt plaats op woensdag 1 december. Alle leden zijn uitgenodigd. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen komen. Ten eerste omdat het je betrokkenheid bij de club toont, ten tweede omdat tien procent van de leden aanwezig moet zijn om het een rechtsgeldige ALV te laten zijn. De trainingen van de zaterdag- en damesteams zullen worden verplaatst naar donderdag. Mocht je toch niet kunnen komen, meld je dan schriftelijk af door een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl te sturen.

Agenda ALV.
De agenda van de ALV hebben jullie als het goed is allemaal al thuisbezorgd gekregen, maar voor de zekerheid staat hij hieronder nogmaals.
1. 20:00 uur Opening
2. 20:00 uur Vaststellen agenda
3. 20:05 uur Notulen vorige ALV’s
4. 20:15 uur Mededelingen bestuur
5. 20:40 uur Clubreglementen
6. 20:45 uur Financieel eindverslag 2003-2004
7. 20:50 uur Financieel tussenverslag 2004-2005
8. 20:55 uur Verslag kascontrole commissie
9. 21:00 uur PAUZE
10. 21:15 uur Decharge bestuursleden
11. 21:25 uur Installatie bestuursleden
12. 21:30 uur Tweede helft seizoen 2004-2005
13. 22:00 uur WVNTTK
14. 22:05 uur Rondvraag
15. 22:10 uur Sluiting

Notulen 8e ALV.
De notulen van de 8e ALV staan op de site van Merlijn. Iedereen die ze wil lezen kan ze daar downloaden. Je moet wel ingelogd zijn om ze te kunnen lezen. Je kunt ze vinden door op het kopje Algemeen in het menu te klikken en dan naar de map Notulen te gaan.

Clubreglementen.
Ook onder het kopje Algemeen zijn toegevoegd de clubreglementen zoals voorgesteld door het bestuur. Op de ALV wordt hier op teruggekomen, het is dus handig om ze vooraf door te lezen.

Nieuwe bestuursleden.
Een aantal bestuursleden zal aftreden:
Johan van Arkel als Voorzitter
Stefan van de Ruit als Competition Manager Zaterdag/ Zaal
Menno de Pater als Activiteiten functionaris
Dennis Mallant als PR functionaris
Het bestuur zal de volgende kandidaten voorstellen ter installatie in het bestuur van TSVV Merlijn:
Ruud Coenen als Voorzitter
Menno de Pater als Competition Manager Zaterdag/ Zaal
Paul Ludena Delgado als Activiteiten functionaris
Martijn van Bockel als PR functionaris
Merlijntruien.
Er zijn nieuwe truien. Iedereen die er nog geen heeft maar wel een wil (of een tweede), kan een mailtje sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl onder vermelding van je naam en de maat die je wilt.


Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 6, 3 maart 2005

Beste Merlijnleden

In deze donkere bijna geheel voetballoze dagen een nieuwe nieuwsbrief om het leed te verzachten. Want hoewel er weinig activiteit is op het veld is er achter de schermen genoeg gaande. Bijna alle actieve leden van Merlijn zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest.
Het darttoernooi is geweest alwaar Rood en Montrée de eerste prijs hebben binnengesleept. Er is een promotiedag geweest op de UvT, waar in ijzige kou en in de sneeuw de mensen van de wervingscommissie plus nog wat fanatieke supporters een zware dag achter de rug hebben. Hulde daarvoor (en beterschap Wouter). Ook zal er een dezer dagen een nieuwe MI op de mat ploffen en zijn de trainers en spelersraden druk in de weer om iedereen op de hoogte te houden van de actuele weersomstandigheden en wanneer er wel en wanneer er niet gevoetbald wordt. En de voorbereidingen voor het lustrum zijn in volle gang.

Het programma voor het lustrum ziet er voorlopig als volgt uit:
Op Zondag 29 mei is er een toernooi. Dit toernooi zal gehouden worden bij Broekhoven.
Op Dinsdag 31 mei bestaat Merlijn officieel 5 jaar en is er een receptie, ook bij Broekhoven.
Op Donderdag 2 juni is er een open themafeest in de Boekanier
Op Zaterdag 4 juni is er een gala, op een nader bekend te maken locatie.
Hou deze week dus vrij!!!

Heb jij het ook koud?
Dan heeft Merlijn het antwoord. Sinds kort zijn er weer Merlijnsjaal en Merlijntruien te koop bij onze penningmeester. Om in het bezit te komen van zo’n sjaal of trui stuur je een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De trui is zwart met achterop in witte letters TSVV Merlijn en voorop het Merlijnlogo. De sjaals zijn natuurlijk zwart met wit. Een zwarte sjaal met in grote witte letters TSVV Merlijn er op en aan beide uiteinden het Merlijnlogo.

De grote ‘Vrienden van Merlijn$ - Loterij
Tijdens de nieuwjaarswedstrijd zijn de ‘Vrienden van Merlijn’ weer heel even terug van weg geweest en onder de aandacht gebracht van de leden. Echter, de Vrienden van Merlijn zijn onderverdeeld in oud-leden en familie-leden. Deze nieuwe actie is er voornamelijk op gericht nieuwe familie-leden te werven.
Komende twee weken gaan we van start met een geheel nieuwe actie, namelijk de ‘Vrienden van Merlijn-loterij’. Tijdens de actie worden alle leden gevraagd binnen de gestelde periode 1, 2 of meer nieuwe Vrienden van Merlijn te werven, bijvoorbeeld je ouders, buurman, opa en oma etc. Voor iedere nieuwe ‘vriend’ die je aanlevert ontvang je 1 lot voor de loterij die zal worden gehouden aan het einde van de actie. Dus hoe meer vrienden je werft, des te groter de kans dat je iets wint!
Speciaal voor de ‘Vrienden van Merlijn’ zal er een zonnige dag worden uitgekozen om hen allen uit te nodigen om naar een wedstrijd van hun Merlijners te komen kijken. Op deze manier kunnen zij ervaren wat voor een fantastische club zij steunen. Ze worden ontvangen met koffie en gebak en aansluitend zal een gezellige borrel volgen met hopelijk een extra overwinning op zak!
De actie loopt tot vrijdag 11 maart. Je kunt een Vrienden van Merlijn inschrijfformulier downloaden op www.tsvvmerlijn.nl

Verenigingenfeest
Op dinsdag 15 maart 2005 organiseert Sportraad Pendragon het verenigingenfeest! Dit feest zal plaatsvinden in discotheek The Blitz aan de Heuvelring 116 te Tilburg. De aanvang is om 22:00 uur en het feest zal rond 03:00 afgelopen zijn. Op deze avond draaien DJ Frisco, ondersteunt door saxofonist IJsbrand van $t Zand en percussionist Alex Magno Da Silva. Zij zullen opgevolgd worden door judoka en gouden medaille winnaar DJ Dennis van der Geest.
Kaartjes kosten slechts 4 euro en zijn verkrijgbaar bij het bestuur van Merlijn (mail hiervoor naar tsvvmerlijn@uvt.nl) en op de Pendragonkamer op het sportcentrum.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 7, 26 maart 2005

Beste Merlijnleden,

Een aloud gezegde luidt: na regen komt zonneschijn. Dit moet je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Letterlijk, immers na begin maart nog sneeuwpoppen te hebben gebouwd kon men twee weken later al een terrasje pakken. Dit betekent dat er waarschijnlijk geen wedstrijd meer afgelast zal worden (behalve dan misschien bij Olympus), en dat het einde van de competitie met rasse schreden nadert. Hetgeen mij brengt bij de figuurlijke betekenis. Want aan het einde van de competitie worden de prijzen verdeeld. En na een wat matige start van Zaterdag 1 en Zondag 1 hebben beide kansen om een periode te pakken, heeft Zondag 2 eindelijk weer eens gewonnen en is het zo goed als zeker dat er in ieder geval niet gedegradeerd gaat worden en heeft Zaterdag 2 een steeds vastere kern met spelers waardoor er steeds minder geleend hoeft te worden van andere elftallen, na regen komt dus zonneschijn. Heeft Zondag 3 verloren met 8-1, hetgeen de grootste nederlaag van dit seizoen is die ze delen met de Dames (9-2 en 7-0), maar Dames en Zondag 3: onthoudt goed dat na regen zonneschijn komt! Zaterdag 3 heeft vandaag een virtuele kampioenswedstrijd. Zij moeten aantreden tegen de enige ploeg waarvan men verloren heeft dit seizoen, maar gelukkig komt na regen zonneschijn, dus deze keer winnen ze.
Zaal 1 heeft verloren van Zaal 2, maar draaien wel lekker bovenin mee in de competitie, ergo, na regen komt zonneschijn. Zaal 2 staan bovenaan en met nog 5 wedstrijden te gaan en 4 punten voorsprong hopen we maar dat er na zonneschijn geen regen komt!

Verder in deze nieuwsbrief:
Leden gezocht voor de PR-commissie
Familiedagen
Lustrum
Pre-Lustrumfeest
GNSK

PR-commissie
De PR-commissie zoekt nog mensen die zich willen inzetten om de naam(sbekendheid) van Merlijn te verbeteren, om mee te helpen activiteiten te promoten en om sponsors te strikken. Heb je interesse in onder andere deze werkzaamheden neem dan contact op met Martijn van Bockel, of stuur een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Familiedagen
Binnenkort staan de familiedagen op het programma. De bedoeling is dat iedereen zijn ouders/broers/zussen/opa’s/oma’s etc. etc. meeneemt. Van Merlijn krijgen zij dan koffie en gebak alvorens ze kunnen genieten van jullie voetbalkunsten. Als jullie van tevoren aangeven hoeveel familieleden er komen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl
De familiedag voor de Zondagafdeling is op 3 april, voor de Zaterdagafdeling op 23 april.

Lustrum
Onder het motto: ‘een beetje herhaling is nog nooit iemand dood van gegaan’ hieronder nogmaals het programma voor het lustrum zoals dat er nu uitziet.
Op Zondag 29 mei is er een toernooi. Dit toernooi zal gehouden worden bij Broekhoven.
Op Dinsdag 31 mei bestaat Merlijn officieel 5 jaar en is er een receptie, ook bij Broekhoven.
Op Donderdag 2 juni is er een open themafeest in de Boekanier
Op Zaterdag 4 juni is er een gala, op een nader bekend te maken locatie.
Hou deze week dus vrij!!!
Om jullie alvast een beetje op te warmen voor het grote feest is er op dinsdag 12 april een pre-lustrumfeest, dit zal plaatsvinden in de Boekanier. Binnenkort zal hierover meer informatie te vinden zijn op de site.

GNSK
Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt weer het jaarlijkse Groot Nederlands Studenten Kampioenschap oftewel GNSK plaats. Dit zijn 3 dagen vol alcohol, feesten en studentenhumor en natuurlijk wordt er ook nog gevoetbald. Wil en kan je op deze dagen het mooiste voetbaltoernooi van Nederland meemaken (Het WK onder 20 is er niks bij), stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Veel zonneschijn en weinig regen gewenst aan allen,

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 8, 21 april 2005

Beste Merlijnleden,

Spring is in the air en dat is altijd reden voor de KNVB om de competitie maar af te laten lopen. Ja hoor, wordt het eindelijk lekker weer en dan zit je wekenlang op de zondagmiddag bij je schoonouders op de koffie omdat er geen voetbal is. Gelukkig gaan we met z’n allen nacompetitie halen om het seizoen wat te rekken. En dan bedoel ik natuurlijk Zaterdag 1 en Zondag 1. Zaterdag 1 heeft het nog helemaal in eigen hand. Als zij aanstaande zaterdag winnen van WSC dan zijn zij winnaar van de 3e periode. Kom dus allemaal kijken als je kan! De wedstrijd wordt gespeeld bij Broekhoven en begint om 14:30. Voor Zondag 1 ligt het allemaal wat moeilijker, zij zijn afhankelijk van het resultaat van de concurrenten en kunnen zondag nog niets veilig stellen maar moeten in ieder geval wel winnen.

Wie in elk geval wel al ergens zeker van is, is Zaterdag 3. Zij zijn vorige week zaterdag 16 april kampioen geworden. Na een eenzijdige kampioenswedstrijd die eindigde in een 11-0 overwinning voor de zwart-witten werden zij het eerste Merlijnteam dat kampioen is geworden! Er werd eerst gefeest bij Broekhoven, waarna het feest zich verplaatste naar Cul de Sac. Het zal in ieder geval laat zijn geworden die bewuste avond.

Bestuursleden gezocht
Voor de volgende bestuursperiode, die in zal gaan na het lustrum (dus begin juni) zijn wij nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij je ook een seizoen lang inzetten om Merlijn nog groter, mooier en beter te maken, stuur dan een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Familiedag Zaterdag
Op zaterdag 23 april zal er een familiedag worden georganiseerd voor de zaterdagafdeling. Op deze dag worden namelijk al jullie familieleden uitgenodigd een wedstrijd van jullie bij te wonen! Ze zullen worden ontvangen met koffie en gebak om vervolgens jullie aan het werk te zien.
Het programma voor die dag is (onder voorbehoud):
12.30 Zaterdag 2 - Kerkwijk 3
14.30 Zaterdag 1 - WSC 1
Als jullie van tevoren aangeven hoeveel familieleden er komen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Willem II – ADO Den Haag
In samenwerking met Willem II kan Sportraad Pendragon kaarten aanbieden voor vak N voor € 7,50 i.p.v € 13,50 voor de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag. Je kan kaarten afhalen voor 29 april op de kamer van Sportraad Pendragon. Je moet wel je identiteitsbewijs of sportkaart meenemen.

Lustrum
Nogmaals het programma voor het lustrum. Zoals jullie zien is nu ook de locatie van het gala bekend. Het belooft een mooie week te worden dus zorg dat je er bij bent.
zondag 29 mei - Openingstoernooi terrein Broekhoven
dinsdag 31 mei - Receptie terrein Broekhoven
donderdag 2 juni - Open Feest café de Boekanier
zaterdag 4 juni - Merlijn Gala in het Willem II stadion

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer, ik hoop jullie de volgende keer te kunnen berichten over behaalde nacompetitie en een eventueel kampioenschap van ons tweede zaalteam. Verder wil ik de Dames veel plezier wensen op hun weekendje en iedereen bedanken die gister de uitzending op radio 1 tot een succes hebben gemaakt.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

> Nieuwsbrief 9, 19 mei 2005

Beste Merlijnleden

Het competitiegedeelte van dit seizoen zit er weer op, met uitzondering van Zaterdag 1, die nog actief zijn in de nacompetitie. Maar niet getreurd, want Merlijn zou Merlijn niet zijn als wij niet gewoon door gingen met het roven van jullie vrije tijd. Ditmaal in de vorm van allerhande geweldige activiteiten. Zo staat er nog dit weekend het GNSK op het programma in Nijmegen en een toernooi bij Sarto op zondag en dan is het de week daarop alweer tijd voor het eerste lustrum van jullie geliefde zwart-witte club. Tevens staat er een ALV op de planning en een kennismakingsbarbecue. Hierover later in deze nieuwsbrief meer.

Lustrum
Om maar meteen met de deur in huis te vallen begin ik even bij de grootste activiteit. Vanaf zondag 29 mei is het zover. Een week lang staat de vereniging dan in het teken van haar vijfde verjaardag. Het programma was al bekend, nu ook de aanvangstijden van de activiteiten.
Op 29 mei beginnen we met een openingstoernooi. Inschrijven kan individueel of in teams van 6 tot 9 personen de aanvang van het toernooi is om 12:00 uur. Er zal mogelijkheid zijn om de amstelcupfinale te bekijken.
Op 2 juni is er een open feest in de Boekanier, aanvang daarvan is 22:00 uur. Het thema is “groene ballen” degene die het origineelste in thema is wint een prijs. Er zal een gratis fust worden aangeboden door de Boekanier en tevens zullen er de hele avond 2 speciale lustrumshotjes te verkrijgen zijn voor €1,- en natuurlijk is er zoals altijd weer pijpavond, waarbij je maar €1,- betaalt voor een pijpje bier.
Op 4 juni is het gala in het Willem II stadion. Met onbeperkt drank, een dj, een band, een casino en een verrassingsact. Het gala begint waarschijnlijk om 20:30 uur.
En heel belangrijk; onder de personen die bij alle drie de bovenstaande activiteiten aanwezig zijn wordt een reis verloot. Voor meer informatie over het lustrum check je onze site: www.tsvvmerlijn.nl

Nacompetitie Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag 21 mei en de week daarop, zaterdag 28 mei speelt het eerste zaterdagteam nacompetitiewedstrijden bij Broekhoven. Na 1 gespeelde wedstrijd is de stand als volgt:
1. Alliance, 3 punten, doelsaldo +2
2. Kerkwijk, 3 punten, doelsaldo +1
3. ASH, 0 punten, doelsaldo -1
4. TSVV Merlijn, 0 punten, doelsaldo -2
Maar er is nog niets verloren want de eerste twee promoveren naar de derde klasse dus Merlijn heeft alles nog in eigen hand.
Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 21 mei:
TSVV Merlijn – Kerkwijk 14:30
ASH –Alliance 14:30
Zaterdag 28 mei:
Kerkwijk – Alliance
TSVV Merlijn – ASH
Kom dus allemaal, het liefst beide zaterdagen Merlijn aanmoedigen bij Broekhoven, er staat nog veel op het spel.

Open training dames
Wij hopen volgend jaar een tweede damesteam te kunnen laten starten. Onze dames hebben daarom een open training georganiseerd op woensdag 25 mei om 18:00 uur bij Broekhoven. Ken je nog dames (bijvoorbeeld de vriendin van Jos) die geïnteresseerd zijn in voetbal nodig ze dan uit om mee te komen trainen. Aansluitend zal er een kleine borrel worden georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein (leintjuuuh@hotmail.com)

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Elk halfjaar wordt er een ALV gehouden. In verband met het lustrum zal de ALV dit keer gehouden worden in juni en wel op woensdag 22 juni. De ALV zal plaatsvinden in de Groote Schouw op de bovenste verdieping. Te zijner tijd zullen jullie een uitnodiging in de bus ontvangen met de agenda voor de vergadering erbij.

Kennismakingsbarbecue
Op 30 juni wordt er voor alle competitieleden een barbecue georganiseerd op het sportcentrum. Dit is een min of meer verplicht onderdeel van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De nieuwe mensen kunnen zo op een ontspannende manier kennis maken met de rest van de selectie, de trainers zullen hun grootse plannen ontvouwen voor het nieuwe seizoen en het programma van de voorbereiding zal bekend gemaakt worden. Schrijf deze dag dus alvast in je agenda.

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer. Rest mij nog iedereen die op vakantie gaat veel plezier te wensen en iedereen die gebukt gaat onder de zware last van tentamens veel succes te wensen. Tot ziens bij de activiteiten.

Met zwart-witte groet,

De secretaris


 
Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University