Zaal > Competitie

Competitie

TSVV Merlijn heeft op dit moment 2 zaalvoetbalteams die beide uitkomen in de competitie van de Tilburgse Zaalvoetbalbond (TZVB). Ons 1e team is in het seizoen 2007-2008 kampioen geworden in de 1e klasse en speelt komend jaar nog steeds in de Hoofdklasse, de hoogste klasse van de TZVB. Ons 2e team speelt in de 1e klasse A (derde niveau). Een (zaal)lidmaatschap bij de KNVB bij een andere vereniging is geen belemmering om ook voor TSVV Merlijn in de zaal uit te komen aangezien de KNVB en de TZVB verschillende bonden zijn.

Merlijn heeft zelf geen zaaltraining voor haar teams maar er wordt op het sportcentrum training gegeven door een trainer van het sportcentrum. Deze wordt bezocht door een aantal mensen van ons 2e team dus daar kan je zien of het niveau overeenkomt met jouw niveau. Trainingen zijn op dinsdag van 18:00 tot 19:30 in zaal 1 maar voor de precieze tijden of veranderingen daarin kun je het beste het sportrooster van het sportcentrum raadplegen aangezien Merlijn daar geen zeggenschap over heeft.

Om bij Merlijn bij Zaal 2 te komen spelen (en om deel te nemen aan de trainingen van het sportcentrum), dien je wel in het bezit te zijn van een sportabonnement. De contributie bij Merlijn is €21,50 als pinchhitter en €47,50 als competitielid.

Om voor Zaal 1 in aanmerking te komen, dien je over het vereiste niveau te beschikken. Spelen bij Zaal 1 gebeurt altijd in overleg met de trainer en/of competition manager zaal. Voor het spelen bij Zaal 1 is voor het seizoen 2016/2017 geen sportabonnement verplicht.

Voor meer informatie omtrent lidmaatschap bij Merlijn en andere dingen omtrent het zaalvoetbal kun je het beste contact opnemen met de competition manager zaal:

Competition Manager Zaal
cmzaal@tsvvmerlijn.nl

Hieronder zijn een aantal documenten toegevoegd die belangrijk zijn voor alle teams en spelers die uitkomen voor TSVV Merlijn in de zaal.


Reglement TZVB
Spelregels TZVB

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University