Activiteiten > Archief > Kampioenen en sterspelers > Zaterdag 2 > Informatie Merlijn 3 (zaterdag)

Informatie Merlijn 3 (zaterdag)

Algemene Info

Het doel van ons voetbalteam is om een gezellig, gemotiveerd en ‘flexibel’ voetbalteam te zijn waarbij vrijblijvendheid in bepaalde mate aanwezig zal zijn. We willen lekker voetballen met z$n allen in een leuk team en daarnaast willen we met elkaar ook andere activiteiten ondernemen, zoals stapavonden en uitstapjes. Om alle krachten te bundelen binnen het team en de betrokkenheid hoog te houden zijn er een aantal commissies in het leven geroepen. De invulling van deze commissies kan op de site gevonden worden.
Om een bepaalde structuur te houden hebben we binnen de club verschillende contactstromen. Zo zullen Freek en Joppe veel en goed contact onderhouden met de voorzitter en de rest van het bestuur. Als er dus iets is, zullen Freek en Joppe de verantwoordelijkheid op zich nemen. Daarnaast zullen zij alle informatie die zij vanuit het bestuur of de KNVB krijgen, indien dit relevant is voor het hele team, doorspelen naar de spelers van TSVV Merlijn 3.


Trainingen

Tijdens de voorbereiding zal zowel op maandag als woensdag getraind worden. Na de laatste vriendschappelijke wedstrijd zal alleen op woensdag getraind worden en wel van 18.30u tot 20.00u.
Omkleden en douchen kan allemaal op het sportcentrum gebeuren. Voor de training is het verplicht om over een sportkaart te beschikken. Dit omdat er getraind wordt op het complex van het sportcentrum.
De Trainingscommissie zal bestaan uit de technische staf: Freek Jansen en Joppe Gloerich. Zij zullen elke training voorbereiden, mede aan de hand van het vertoonde spel in de wedstrijden.
Iedereen is in eerste instantie verplicht te trainen. Bij verhindering moet er vóór 18.00u afgemeld zijn bij Freek. Dit kan via mail/ msn/ telefoon/ brief/ rooksignaal/ postduif..etc.….gebeuren. De Pinchhitters Bram en Rogier zullen deze verplichting niet hebben en zijn vrij om te komen.
Verhindering is niet erg en zal geen probleem zijn als het maar goed en op tijd wordt doorgegeven!


Wedstrijden

Thuiswedstrijden zullen om 12:30 uur gespeeld worden op het terrein van vv Broekhoven. Het aanvangstijdstip van uitwedstrijden zal variëren. Voor de thuiswedstrijden hebben wij het volgende plan: om de twee weken wordt er een ontbijt verzorgd bij iemand thuis. Dit rouleert waarbij we rond 10.30 verzamelen bij diegene thuis. Mocht je niet voldoende ruimte hebben, kan er natuurlijk uitgeweken worden.

Om het vervoer naar uitwedstrijden, in Tilburg of nabije omgeving, goed te laten verlopen is er een transportcommissie in het leven geroepen. Deze commissie zal voor iedere uitwedstrijd de reis plannen, en dit op de voorafgaande trainingsavond aan de rest laten weten. Gezien onze tegenstanders onder andere uit Veen en Sprang Capelle (ongeveer anderhalf uur met het openbaar vervoer) komen, is dit geen overbodige luxe!

De ‘Technische staf$ bepaalt daags voor de wedstrijd de opstelling voor zaterdag, dit zal veelal in samenspraak met de rest gebeuren. Vuistregel hierbij is dat iedereen minimaal één helft zal spelen. Eén van de wissels zal een helft (of langer, in een vlaag van plichtsbesef) de rol van assistent-scheidsrechter moeten vervullen.

Afmelden dient liefst zo ver mogelijk van tevoren te gebeuren, maar uiterlijk één dag van tevoren. Bij extreem besmettelijke of plots opduikende ziektes en andere vormen van overmacht zal de beheerder van de boetepot een beroep doen op zijn vergevingsgezindheid.

Zoals vermeld zullen we van Merlijn shirts, broekjes en kousen krijgen. Shirtjes worden per toerbeurt gewassen, heb je geen wasmachine tot je beschikking of weet je niet hoe wasknijpers werken, dan wordt er naar een oplossing gezocht.
Er zal een materiaalcommissie gevormd worden die zorgt draagt voor de ballen, waterzakken en wat er verder meegesleept moet worden. Ook stellen zij het wasrooster op.


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University