Tilburgs Studenten Zomeravondvoetbal:

De Tilburgs Studenten Zomeravond Voetbal is een initiatief vanuit de TSVV Merlijn en is een uniek evenement voor studenten met als ingrediënten zon, voetballen, bier, muziek, feesten en gezelligheid! Naast de competitie zijn er ook allemaal leuke activiteiten met onder andere een biercantus en een barbecue op de laatste avond gevolgd door een groot slotfeest!

Voor meer informatie, zie de website: http://www.tszv.nl/

Tilburg Open Futsal Toernooi

Tilburg Open Futsal Toernooi (TOFT) is een weekend vol met voetbal, bier, feesten en gezelligheid. Er zijn twee competities, voor de dames en voor de heren. De vrouwenteams spelen alleen op de zaterdag en de voor de herenteams is het een tweedaags toernooi.

Tijdens het toernooi staat het eten klaar, zo is er op zaterdag lunch en avondeten en kan er op zondag worden aangesterkt met een anti-kater ontbijt en lunch.

Op de zaterdag zal de eerste dag van het toernooi in sfeer worden afgesloten met een biercantus, waarna het feest tot in de late uurtjes doorgaat. Het is tevens mogelijk om te overnachten!

Pasjesfeest/mixtoernooi & Cobo

Het welbekende mixtoernooi is misschien niet het meest fanatieke toernooi, maar zeker een van de gezelligste! Iedereen is op dit toernooi welkom: jong, oud, man of vrouw, het maakt allemaal niet uit! Na het geweldige voetbal wat op deze avond tentoon wordt gesteld vervolgen de leden hun weg richting Brandpunt, waar het eerste officiële Merlijn feestje ieder jaar plaats vindt: het Pasjesfeest. Tijdens het Pasjesfeest worden de officiële kortingspasjes uitgedeeld waarmee je, het hele jaar door korting krijgt op bier en fris in Café Brandpunt, onze sponsorkroeg.

Traditiegetrouw worden het Mixtoernooi en Pasjesfeest ieder jaar gecombineerd met de jaarlijkse Constitutieborrel waar leden en externen de kans krijgen om het nieuwe bestuur van Merlijn hartelijk te feliciteren.

Kerstdiner

Ieder jaar in december staat het meest luxueuze evenement wat Merlijn te bieden heeft weer voor de deur: het Kerstdiner! Bij dit evenement verplaatsen (oud) Merlijn-leden zich van het voetbalveld naar de eettafel om gezellig samen te eten en te drinken. Dit jaar werd het kerstdiner gehouden bij Café Brandpunt, waar we verwend werden met een heerlijk 3-gangen diner en veel wijntjes. Toen de buikjes rond waren gegeten, was het tijd om die mooie smokings en galajurken te laten zien op de dansvloer. Hier werd tot laat op de avond doorgefeest onder het genot van (gratis) despootjes.

Merlijn Biercantus

Een van de eerste activiteiten van het nieuwe voetbalseizoen is de biercantus. Bij deze activiteit kun je al je vrienden & vriendinnen (al) kennis laten maken met al het moois dat Merlijn te bieden heeft. Onder het genot van veel bier en een cantusband is deze activiteit al snel eentje om zeker bij te zijn!

Carnaval

Carnaval het evenement van Merlijn dat je met de carnaval niet mag missen. Traditiegetrouw begint dit gezellige evenement al om 11:11, met een ontbijtje en onze welbekende shotjes: de Merliners! Moet je nog even bij komen of ben je al helemaal in de feeststemming? Het kan en mag allemaal ( net zoals alles bij Merlijn ). Aan gezelligheid zal het in ieder geval niet ontbreken!

Themafeest

Een van de leukste feestjes in Café Brandpunt is het jaarlijkse terugkerende themafeest. Verschillende thema’s zijn de revue al gepasseerd, denk hierbij aan de thema’s de Derde Helft, Black&White, Support Your Locals, Pré Party TSZV en nog veel meer. Dit feest wordt meestal doorgezet tot in de late uurtjes. Als lid van Merlijn ontvang je ook deze avond korting op bier en fris.

Harkfestijn

Een van de meeste beruchte doch beroemde evenementen van TSVV Merlijn is het jaarlijkse Harkfestijn. Tijdens dit evenement strijd jij samen met jouw team voor de felbegeerde titel van Ad Fundum kampioen. In teams van 5 personen wordt er namelijk een bierestafette competitie gehouden. Vergaar dus eeuwige roem door mee te doen aan dit legendarische evenement.

Biero

Een van de beruchtste Merlijnactiviteiten aller tijden: De Biero. Voor zij die nog niet zo heel lang bij Merlijn rondlopen, De Biero is de op (speciaal)bier gebaseerde equivalent van de Giro d’Italia. Naar aanleiding van het parcours van de Giro van 2018 zullen we diverse (13) biertjes met diverse percentages tot ons nemen. Voordat de Biero ieder jaar begint, bereiden de moedie deelnemers zich voor, door een goede Italiaanse bodem tot zich te nemen. De Giro is een wielerevenement en zo ook de Biero. Het verschijnen in wielerkleding is dus verplicht!